én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter playmaker i Bundesligaen

Annonce

* Magnus Frederiksen, 26 år, Norge
* 3-årig kontrakt (1. juli 2024 til 30. juni 2027)
* 23 A-landskampe, 15 mål (debut 2018)
* Drivkraft i Bundesligaen hos HSG Wetzlar (siden 2020)
* Mesterskaber og masser af Champions League-kampe med Elverum (2015-20)
* Klassisk playmaker, spilintelligent med ro og overblik, den ”stille” leder

Sportsmanager Thomas Mogensen fra SønderjyskE Herrehåndbold har svært ved at få armene ned, efter kontrakten med nordmanden Magnus Fredriksen er kommet i hus.

– Jeg er sikker på, at Magnus kan være med til at løfte SønderjyskE i fremtiden. Udover alle håndboldmæssige kvaliteter har han en masse erfaring fra Champions League og landsholdet, hvilket helt sikkert vil styrke os. Han er lidt den klassiske playmaker, som er utrolig spilintelligent og rigtig skarp på at iscenesætte sin medspillere og læse spillet, forklarer Thomas Mogensen.

Efter et par norske mesterskaber med Elverum og kampe i Champions League skiftede Fredriksen i 2020 til HSG Wetzlar. Nu skal sæsonen gøres ordentligt færdigt i den tyske klub, inden det fra 1. juli 2024 går løs i lyseblåt. Han fremhæver den gode dialog med Thomas Mogensen og cheftræner Rasmus Glad Vandbæk.

– Jeg er rigtig glad for aftalen med SønderjyskE og ser frem til at spille i den danske liga, som gennemgår en fed udvikling og har et højt niveau. Efter et par gode samtaler med Thomas og Rasmus synes jeg, at setuppet lød rigtig spændende, og jeg er sikker på, at den tiltænkte rolle er med til at udvikle mig, både som spiller og menneske, siger Magnus Frederiksen.

– Jeg elsker at tage ansvar og håber, at jeg med al min erfaring kan være med til at udvikle SønderjyskE i den rigtige retning. Jeg ser også frem til at spille i Broager Sparekasse Skansen, som er kendt for sin gode stemning, udtaler Magnus Fredriksen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke