én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE fortsætter opgraderingen af talentsetup i Sønderborg

Annonce

Der bliver hele tiden lagt nye lag på talentarbejdet i SønderjyskE Herrehåndbold og moderklubben Sønderborg Håndbold. Vi er glade for at kunne løfte sløret for talentsetuppet til sæsonen 2023/24.

Talentudvikling er en vigtig grundsten i SønderjyskE Herrehåndbold. Talentchefen i SønderjyskE Herrehåndbold, Kenneth Bach Hansen, er glad for at kunne præsentere detaljerne for den kommende sæson i Sønderborg Håndbold, som råder over talentfulde hold i U17 og U19 samt et hold i 2. Division.

Kenneth Bach Hansen bliver selv cheftræner for U17 drenge. Han har siden sidste år været træner for U19-drengeholdet, som med stor succes vandt deres række i 1. division. Derudover vil ligaspiller Alec Smit træde ind omkring U17-drengeholdet og dele ud af sin store erfaring og menneskelige egenskaber til de unge spillere. På U19 drenge fortsætter Marck Munksgaard Jensen som træner. Han skal danne makkerpar med SønderjyskE Herrehåndbold’s kommende assistenttræner, Lasse Folkmann.

– Vi får et stærkt team på U19 med Marck og Lasse. Lasse kommer med en stor faglighed og kompetencer inden for talentudvikling fra hans mange år i Fredericia HK. Med det nye trænersetup lægges der nye lag på talentudviklingen, og dermed giver vi de unge mennesker flotte rammer for deres videre udvikling. Ansvarlighed, ydmyghed, hårdt arbejde og sammenhold er værdier, der alle er kendetegnet for SønderjyskE Herrehåndbold og som alle går igen i vores talentsetup, siger Kenneth Bach Hansen.

Han ser frem til næste sæson, selvom den ligger et stykke ud i fremtiden.

– Jeg glæder mig allerede til næste sæson, for der er rigtigt mange dygtige spillere på vej, og vi får et setup, hvor vi kan træne U17, U19 og 2. division sammen på kryds og tværs. Det gør, at vi kan udfordre alle spillere på det niveau, som de befinder sig på og dermed give spillerne et godt træningsmiljø med stor fokus på udvikling, udtaler Kenneth Bach Hansen.

Talentchefen fremhæver, at flere af klubbens U19-spillere denne sæson har trænet med ligatruppen, og det har de klaret ganske godt.

– At de har klaret sig så godt kan kun ske, fordi vi har et stærkt træningsmiljø, hvor vi træner godt. Det er vigtigt, at vi kan tilbyde samtlige spillere at blive matchet på deres niveau, så vi kan udvikle dem på alle parameter, siger Kenneth Bach Hansen og roser samtidig SønderjyskE-cheftræner Rasmus Glad Vandbæk.

– Rasmus har med sin store interesse for talentudvikling været en rigtig god sparringspartner for mig. Han har en helt naturlig interesse for de nye unge talenter og følger holdene tæt, forklarer han.

Kenneth Bach Hansen bemærker også, at samarbejdsklubberne Dybbøl IU og Vidar-Ulkebøl Håndbold har sendte rigtigt mange dygtige drenge afsted på efterskole sidste år.

– Vi har sæsonen igennem haft dem inviteret til træning i ferierne og fulgt deres gode udvikling. Vi glæder os til at se dem tilbage i Sønderborg, så de kan fortsætte udviklingen, siger han.

Udover håndboldtræningen i klubben kan spillerne i det nye og spændende miljø i Sønderborg Talent Akademi (STA) varetage den fysiske del af træningen. Siden 1. januar har Christian Aundal været ansat som daglig leder på STA, mens ligaspiller Tobias Møller vil fortsætte sit store arbejde omkring den fysiske træning. Det vil han gøre sammen med Alec Smit og Kenneth Bach Hansen, der også vil varetage håndboldtræningen på STA.

– Dermed får vi en rød tråd igennem arbejdet med vores talenter, og vi kan giver spillerne en tryghed og en struktureret hverdag, der skal tilgodese skole, træning og arbejde. Det gør mig både glad og stolt, at vi kan tilbyde endnu bedre rammer. Ikke kun til vores egne talenter i Sønderborg, men også til gavn for hele landsdelen, siger sportsmanager Thomas Mogensen.

Klubber og spillere er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte Kenneth Bach Hansen, hvis de vil høre mere om næste sæson.

Kontakt:
Talentchef Kenneth Bach Hansen
Mobil: 60169192
Mail: kbh@soenderjyske.dk

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke