én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE forlænger med unge Olsen til 2026

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold har forlænget kontrakten med 22-årlige Tobias Olsen med yderligere to år, så den nye aftale nu løber frem til 2026.

Tobias Olsen kom til SønderjyskE i oktober, efter han fik en turbulent start på sæsonen i Ajax København, der gik konkurs. Han har i mellemtiden fundet sig godt til rette i Sønderborg.

– Jeg er faldet godt til i byen og i klubben, så det var ikke en svær beslutning at forlænge samarbejdet. Jeg trives og alle har taget rigtig godt imod mig. Det er et spændende projekt i SønderjyskE, som jeg uden tvivl gerne ville være en del af fremadrettet. Jeg glæder mig til at bidrage til projektet og fortsætte min udvikling i SønderjyskE, siger Tobias Olsen.

Sportsmanager Thomas Mogensen er også glad for at kunne forlænge aftalen med højre backen, der ellers har ét år tilbage af kontrakten.

– Tobias er en god dreng med en fed indstilling. Han leverer altid 100 procent og er klar til at lære. I duellerne er han enorm eksplosiv, og så har han nogle giftige spidskompetencer, men jeg ser et større potentiale i ham, hvis vi kan lægge et par lag på andre sider af ham også, siger Thomas Mogensen.

Olsen fik sin ligadebut for Ribe-Esbjerg HH tilbage i 2020, og hos SønderjyskE er det siden debuten i efteråret blevet til 13 ligakampe i lyseblåt, hvor vestjyden står noteret for 17 mål og fem assists.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke