én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE forlænger med hjemvendt Eggert

Annonce

Bagspilleren Oliver Eggert trækker også i SønderjyskE-trøjen næste sæson. En kontrakt frem til sommeren 2024 er underskrevet.

Midt i denne sæson vendte Oliver Eggert med familien hjem til Sønderborg og SønderjyskE efter et ophold i fransk håndbold. Den 27-årige sønderjyde gled let ind på holdet, og nu ligger det fast, at han også tørner ud i lyseblåt næste sæson.

– Oliver er en dygtig og alsidig spiller, der bidrager til holdet med en bred vifte af værktøjer og med arbejdshandskerne på. Jeg er glad for, at han også er på holdkortet næste sæson, siger sportsmanager Thomas Mogensen.

Sønderborg og SønderjyskE rimer på barndomsby og barndomsklub for Oliver Eggert, der debuterede for SønderjyskE tilbage i august 2013.

– Jeg har været rigtig glad for at komme hjem og få en ny aftale på plads. Det er dejligt, at der er kommet ro på hjemmefronten, efter det ikke fungerede familiemæssigt for os i Frankrig. Skal man præstere på banen, så skal det omkring dig også fungere, og det gør det her i SønderjyskE, hvor jeg altid har været glad for at spille, siger Oliver Eggert.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke