én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sønderjysk jubel: Behandlingsaftale udvides

Annonce

Kiropraktorerne Kongevej har det seneste år haft behandlingsansvaret for spillerne hos SønderjyskE Herrehåndbold. Nu bliver den aftale udvidet, og det vækker stor glæde.

– Vi er sindssygt glade for samarbejdet med Kiropraktorerne Kongevej, og at vi nu kan udvide aftalen er fantastisk. Det er et vigtigt og stort skridt i retning af et mere professionelt setup og bedre forhold for spillerne, siger Thomas Mogensen, sportsmanager hos SønderjyskE.

Med den nye aftale er der også fokus på målrettet genoptræning, som der har vist sig større behov for. Desuden er der aftalt optimering af koordination og kommunikation ved lægebesøg, hvor særligt de udenlandske spillere har glæde af ekstra ører, der ikke bare hører, men også ved, hvad der bliver talt om, så spillerne bringes hurtigt og sikkert tilbage på håndboldbanen.

– Vi har været sponsorer i mange år og har fulgte klubbens op- og nedture. Vi er gået ind i samarbejdet af interesse og lyst til at udvikle og professionalisere setuppet omkring et professionelt håndboldhold. Det har været helt anderledes intenst at være så meget tættere på spillertruppen, trænere og ledere i det sidste år, end hvad man oplever som sponsor og tilskuer i en ellers også fantastisk stemning i hallen, siger Lone Kousgaard Jørgensen, der er kontaktpersonen hos Kiropraktorerne Kongevej.

Hun er kiropraktor ligesom kollega Sanne Dam Søndergaard, der kalder aftalen for unik.

– Vi mener, at den nye aftale er helt unik i Danmark, på den måde at det ikke er klubben, der har ansat en fysioterapeut, men SønderjyskE har lavet en behandlingsaftale med os, om at vi, som en lokal tværfaglig kiropraktorklinik leverer den behandling og genoptræning, der er behov for, både i hallen og i klinikken på Kongevej, forklarer Sanne Dam Søndergaard.

Til rådighed for spillerne står først og fremmest fysioterapeut Christine Palm Hansen, som spillerne kender særdeles godt og er trygge ved. Hendes rolle er også blevet optimeret.

– Christine er vi glade for, og hun har med den nye aftale fået flere timer i klubregi. Det gør, at hun bliver endnu mere involveret omkring holdet, udtaler Thomas Mogensen.

Christina Palm Hansen suppleres fortsat af fysioterapeut Lasse Busch Rumley og ikke mindre end fire kiropraktorer: Cecilie Ryg, Sanne Dam Søndergaard, Søren Jean Larsen og Lone Kousgaard Jørgensen.

– Vi er så glade for samarbejdet, at vi også fortsættes vores sponsoraftale, der betyder, at vi også i det kommende år har mulighed for at invitere gæster med i Broager Sparekasse Skansen til nervepirrende håndboldoplevelser, fortæller Søren Jean Larsen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke