én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Slutspillet starter søndag

Annonce

Søndag aften tager vi hul på en spændende sæson afslutning  når BSH gæster Broager Sparekassen Skansen til første runde i slutspillets pulje 1.

Søndagens modstander er et hold der har et kæmpe momentum og havde det ikke været for de tre skrivebords nederlag ville holdet stå for 11 sejre i træk i HTH Herreligaen ikke mindst måtte vi lide et stort nederlag i næstsidste runde af grundspillet med hele 19 mål.

De seneste to opgør har ikke budt på den håndboldmæssige præstation vi gerne vil være kendt for og især i forhold til kampen mod BSH er der mane ting at tage fat på fortæller cheftræner Jan Pytlick

– Ja, det tør svagt antydes at kampen i Silkeborg udviklede sig til et mareridt og det var uværdigt for et SønderjyskE hold hvad der blev præsteret. Vi har derfor også brugt væsentligt mere tid på os selv end vi har på BSH i optakten til kampen. Vi ved at vi med vores topniveau kan presse eller endog vinde over de fleste hold i ligaen, men hvis vi præsterer som i de seneste kampe vinder vi ikke over nogen.

– Derfor har vi også snakket om hvilke ting der skal forbedres både individuelt som kollektivt og det gælder hele truppen, spillere såvel som trænere. Vi skal blive bedre til at skyde og gøre hinanden gode ligesom vi ikke skal lade os presse fra hinanden, men i stedet steppe op og være der som opbakning hvis sidemanden får det svært i stedet for at slå op i banen.

– Vi går som altid ind til kampen med tro på egne evner og troen på at vi kan skabe et godt resultat og det er vigtigt for os at bevise over for os selv og andre at vi er bedre end vi har vist i de seneste to kampe, så må vi se om det rækker mod et fantastisk godt spillende BSH hold.

SønderjyskE-BSH spilles søndag d. 11. april kl. 18.00 i Broager Sparekasse Skansen og kan følges live på TV2 Sport.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke