én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Skjern er næste modstander i Broager Sparekasse Skansen

Annonce

Fredag aften skal vi igen i ilden når ligaens nr. 6 fra Skjern Håndbold er modstanderen i 10. runde af Herrehåndboldligaen.

Udeholdet har samlet9 point i de første 9 kampen med sejre over bland andet Fredericia, Lemvig-Thyborøn og senest over Ribe-Esbjerg efter et målorgie der endte 40-35.

Vi fik et hårdt tilkæmpet point i udekampen mod Lemvig-Thyborøn. Efter at have været bagud med 2 mål i slutfasen viste vi moral og kunne køre hjem med 28-28 i bagagen.

Cheftræner Rasmus Vandbæk ser frem til kampen på vores dejlige hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen

– Vi kommer til at møde et klassemandskab med store profiler på samtlige pladser. Ikke mindst vores tidligere spiller i den lyseblå trøje, Noah Gaudin, men han er kun én blandt mange.

– Vi er hårdt ramt af skader op til kampen og der er flere af vores spillere der bliver testet op til kampen, så vi må vente med at sætte holdet til fredag. Der skal dog ikke herske nogen som helst tvivl om at de der er til rådighed vil give alt og kæmpe til det sidste for at hente point.

– Skal det lykkes at hente point bliver det altafgørende at vores defensiv kommer til at stå knivskarpt mod et hold med mange spillere med X-faktor. I den anden ende skal vi have løsnet op for deres stærke 6-0 forsvar og når det lykkes står vi overfor en stærk keeper i Christoffer Bonde, så også her skal vi være skarpe.

SønderjyskE-Skjern Håndbold spilles fredag d. 20 oktober kl. 19.00 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke