én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Skjern er modstanderen igen

Annonce

Sæsonen er er kun lige startet og vi skal allerede møde Skjern for anden gang, første gang var 1/8 finalen i Santander Cuppen og onsdag aften gælder det så det andet opgør i HTH Herreligaen i Skjern Bank Arena.

Pokalkampen endte med et smalt to måls nederlag efter vi havde spillet en ganske fin kamp, men Skjern var skarpere på dagen og kunne derfor tage sejren.

Begge hold startede ligaen med en sejr. Skjern med en kæmpe en af slagsen efter et sejr på hele 18-32 over oprykkerne fra HC Midtjylland. Vi måtte slide lidt mere for sejren, men kunne i de sidste 15 minutter af kampen mod Lemvig-Thyborøn afgøre kampen til vores fordel og med cifrene 33-30.

Nu gælder det så udebane opgøret mod Skjern og det er, i følge assistenttræner Rasmus Vandbæk, især de offensive præstationer der skal tages med til Skjern.

– I den seneste kamp mod Skjern spillede vi i lange perioder rigtig godt. Vi ved at Skjern er et klassehold med topspillere på alle pladser og holdet hører i manges øjne til i subtoppen lige efter Aalborg.

– Vi ved at det bliver en svær kamp, men håber på at det er os der har lært taktisk mest af den første kamp og jeg håber at det er det udtryk vi kommer med.

– Vi er naturligvis glade for sejren mod LTH, men er ikke helt tilfredse med den defensive indsats. Det håber vi kan få rettet op på både generelt, men også i forhold til Skjern kampen. Vores fokus er rigtig meget på hvad vi kan lykkes med uanset hvilken modstander vi møder og så vil der selvfølgelig være små justeringer i forhold til den specifikke modstander. Så den største fokus er på os selv.

– Jeg tror at nøglepunkterne bliver at vi kan få afviklet kampen på vores præmisser. Vi skal stå godt og kompakt i defensiven hvor vi skal have arbejdet gjort færdig og så forhåbentlig udnytte det til at kunne løbe nogle kontra og få nogle lette scoringer.

– Vi træner rigtig godt, alle er klar og selv om det er en svær opgave så glæder vi os til kampen.

Skjern-SønderjyskE spilles onsdag d. 7. september kl. 18.30 i Skjern Bank Arena.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke