Skjern blev nedkæmpet igen

De seneste to opgør mod Skjern var endt med sejr til os og der skulle vi forsøge at gentage i søndagens Ligaopgør i Skjern Bank Arena.

Vi var uden Andreas Lang i startopstillingen så der var en trussel mindre til at udfordre et stærkt Skjern forsvar.

Vi kom hurtigt på 0-3 inden hjemmeholdet kom på tavlen i det 5. minut. Det blev til 3-3 inden Skjern fik lidt momentum og fik på den konto et par 3 måls føringer undervejs i 1. halvleg, blandt andet med 12-9 5 minutter før pausen.

Den sidste del af halvlegen foregik på vores præmisser og på stor fight og vilje kunne vi gå til pausen med 13-13 tavlen.

I de sidste 30 minutter var vi det bedste mandskab og fra 15-15 i minut 35 var vi i front resten af kampen. En stærk defensiv tvang gang på gang hjemmeholdets spillere til mange fejl og det lukrerede vi på i den anden ende af kampen.

Cheftræner Rasmus Vandbæk udtalte får kampen at vi skulle op på et tocifret antal redninger for at have en chance i kampen. Det nåede vi ikke helt, men et vildt godt forsvar gjorde forskellen.

Cheftræneren udtaler efter kampen

– Vi spiller en fantastisk flot kamp over hele linjen.

– Forsvaret dækker vildt godt op og så spiller vi meget koncentreret i angrebet.

– Alle spillere leverer det de skal i dag også selv om det kun er 5 minutter på banen.

– Jeg er meget stolt af holdet i dag og det skal spillerne også være efter en formidabel indsats.

Skjern Håndbold-SønderjyskE 23-28 (13-13)