Skarpheden svigtede i slutfasen

Vi skulle forsøge at fortsætte pointhøsten i en svær udebanekamp mod Mors-Thy, og det så længe ud til at lykkes, men vi må desværre rejse hjem uden udbytte efter resultatet 33-31.

Det var en helt lige kamp i de første 30 minutter og helt frem til det 29. minut havde der på intet tidspunkt været mere end 1 måls forskel på de to hold. Morten Bjørnshauge scorede et af sine 6 mål til 14-16 og kort efter blev der fløjtet til pause med 15-17 på tavlen.

Efter 10 minutter i 2. halvleg havde vi oparbejdet en føring på 4 mål ved 19-23. Hjemmeholdet kom dog igen og midt i halvlegen var føringen reduceret til 24-25. Vi trak igen ledt fra til 26-29 med 9 minutter tilbage, men i slutfasen var hjemmeholdet skarpest og vi må rejse hjem med et nederlag på 33-31.

Assistenttræner Lasse Folkmann var selvfølgelig skuffet efter en kamp hvor vi gjorde næsten alt rigtigt

–  Ja det er da helt vildt øv, efter en intens og flot håndboldkamp i en stærk kulisse.

–  Vi er skuffet over, at vi ikke fik point med fra Mors. På baggrund af vores præstation i kampen, så synes vi, at vi havde fortjent i hvertf ald et enkelt, måske endda to point i dag.
– Vi har langt hen af vejen kampen hvor vi gerne vil have den, vi spiller med få fejl og lykkes med mange af de ting vi har forberedt. Men til allersidst, der mangler vi den sidste skarphed og held i de afgørende situationer.

Mors-Thy Håndbold – SønderjyskE 33-31 (15-17)

SønderjyskE : Nicolaj Jørgensen 10, Morten Bjørnshauge 6, Andres Lang 6, Oliver Eggert 2, Sebastian Augustinussen 2, Alec Smit 2, Nikolaj Svalastog 1, Jacob Bagersted 1, Tobias Møller 1.

Mors-Thy Håndbold : Marcus Midtgaard 9, Frederik Tilsted 8, Lasse Pedersen 3, Henrik Toft Hansen 3, Kasper Lindgren 3, Henrik Tilsted 2, Magnus Norlyk 2, Nicolaj Spanggard 1, Mads Knudsen 1, Kasper Didriksen 1.