én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Skanderborg Aarhus tager imod

Annonce

Lørdag eftermiddag skal vi i ilden igen når turen går til Skanderborg i en kamp mod holdet der ligger lige over os i tabellen.

Lørdagens modstander har 12 point for de første 13 kampe og er dermed placeret på 9. pladsen, lige uden for det gode selskab, så de har ligesom os hårdt brug for point.

Skanderborg Aarhus har sejret over hold som KIF, Mors-Thy og vores seneste modstander Lemvig-Thyborøn og så har de tabt knebent til GOG og Skjern. Der er med andre ord et rigtig godt hold der tager imod og vi skal ramme præstationer der ligger væsentlig over dem vi så i kampen mod LTH, især angrebsmæssigt.

Rasmus Vandbæk, der råder over den samme trup som i de seneste kampe siger om kampen

– Vi har haft kort tid sammen siden kampen i Lemvig, men vi har fået snakket og evalueret rigtig godt. Vi var især skuffede og frustrerede over vores angrebsspil der var langt fra det vi vil kendes for, hvorimod vi langt hen ad vejen vi tilfredse med den defensive del.

– Temaet og fokusset for os til kampen mod Skanderborg Aarhus er derfor at vi skal vise store forbedringer offensivt mod en virkelig god modstander. Der er ingen tvivl om at vi skal ramme et højt niveau hvis vi skal have chancer for point, men tager naturligvis afsted med troen på at vi kan levere en god præstation.

– Ud over et stærkt kollektiv råder hjemmeholdet også over en række profiler, især Thomas Arnoldsen der gang på gang imponerer med sit talent.

– En af nøglerne i kampen bliver at vi er i stand til at stable en kompakt defensiv på benene og udnytte det til at få løbet kontra og forhåbentlig få scoret nogle kontramål.

Skanderborg Aarhus Håndbold-SønderjyskE spilles lørdag d. 19. november kl. 15.00 i Fælledhallen, Skanderborg.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke