én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sidste kamp i grundspillet

Annonce

Søndag eftermiddag spiller vi sidste kamp i grundspillet, når Århus Håndbold kommer på besøg i Broager Sparekasse Skansen.

Den første kamp mellem holdene i denne sæson endte med en smal sejr på 25-26 efter en kamp hvor vi først i anden halvleg havde haft en føring på 9-15. Heldigvis lykkedes Århus ikke helt med deres come-back og vi tog to vigtige point med hjem.

I søndagens kamp spiller vi får at holde fast i 5. pladsen som kan sikres med uafgjort eller en sejr, og det er naturligvis sejren vi pejler efter. Århus er uanset resultatet sikker på at slutte på grundspillets 12 plads og har i princippet ikke noget at spille for, men holdet vil selvfølgelig gerne ind i kvalifikationskampene med så god en følelse som muligt, så vi får intet foræret.

Efter kampen mod BSH har der i SønderjyskE lejren været stor fokus på de dyder vi som klub gerne vil være kendt for og hvilket udtryk vi kommer til kampene med, fortæller assistenttræner Rasmus Vandbæk.

– Ja, det meste af ugen har fokus været meget mere på os selv end på modstanderne, men selvfølgelig har vi kigget på Århus også. Århus er et hold med mange forskellige spillertyper der kan spille mange forskellige systemer. Derfor er det et hold der er svær at forberede sig på , men vi skal under alle omstændigheder være klar til at omstille os. Det det bliver også til et gensyn med vores tidligere stregkæmpe Frecderik Børm, der har gang i en flot sæson.

– I hele ugen har vi haft fokus på egne styrker og værdier med selvransagelse efter en skidt indsats mod BSH. Vi skal tilbage til det udtryk vi gerne vil stå for og det kræver at vi alle stepper op og det gælder ligeså meget Jan og mig selv som det gælder spillerne.

– Vi jagter en god præstation som indgang til slutspillet hvor vi skal op på allerhøjeste niveau for at kunne gøre os gældende. Hele truppen har trænet godt i den forløbne uge så vi glæder os til kampen.

– Desværre skal vi spille i en tom hal og det er vi selvfølgelig rigtig ærgerlige over. Det betyder rigtig meget for os at der er fans i hallen og der er ingen tvivl om at vi kunne have haft udsolgt til sådan en kamp, men det er betingelserne i denne tid.

SønderjyskE-Århus Håndbold spilles søndag d. 4. april kl. 15.30 i Broager Sparekasse Skansen. På grund af TV rettigheder kan vi desværre ikke streame kampen.

Sønderjysk Forsikring er SoMe kampssponsor

I anledning af sponsoratet tilbydes alle SønderjyskE-fans et gratis og uforpligtende forsikringstilbud. Vælger du efterfølgende at blive kunde hos Sønderjysk Forsikring, donerer de, i sammenholdets ånd, 500kr. til SønderjyskE. Alt du skal gøre, for at få en snak om dine forsikringer,  er at tilkendegive, at du gerne vil kontaktes via Sønderjysk Forsikrings hjemmeside, www.soenderjysk.dk/jatak.

Desuden har de stablet en konkurrence på benene, hvor du netop nu kan være med i lodtrækningen om et gavekort til en værdi på 500 kr., der kan veksles til fede produkter og gode oplevelser. Du kan deltage i konkurrencen på vores Facebookside https://www.facebook.com/seherrehbold.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke