én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sidste kamp i denne sæson

Annonce

Onsdag aften spiller vi sæsonens sidste kamp når Broager Sparekasse Skansen lægger gulv til opgøret mod TTH.

Begge hold er fri af nedrykningsspøgelset og kan derfor spille helt frit.

TTH har i deres 3 kampe i kvalifikationspuljen spillet uafgjort mod Nordsjælland, tabt til Mors-Thy og vundet over Lemvig Thyborøn og har dermed 5 point på puljens 3. plads.

Vi vandt hjemme over Nordsjælland, måtte derefter se os besejret af Mors-Thy på udebane inden vi vandt en ude over Lemvig-Thyborøn efter en neglebidende affære og en scoring i sidste sekund til 31-30. Dermed indtager vi 2. pladsen i puljen med 6 point efter 3 kampe.

Cheftræner Rasmus Vandbæk ser frem til opgøret på hjemmebane

– Vi har et fantastisk publikum i Broager Sparekasse Skansen og jeg håber at rigtig mange vil møde op for at hjælpe os i den sidste kamp i denne sæson. Det er også en kamp hvor vi skal tage afsked med de spillere der stopper efter sæsonen og de fortjener alle en kæmpe tak for den indsats de har leveret. Samtidig håber jeg også at publikum vil give en applaus til den tidligere, altid sympatiske SønderjyskE spiller, Christian Jensen der stopper sin karriere som professionel efter kampen.

– Det har været en lang sæson for os, men der skal ikke herske tvivl om at vi spiller med alt hvad vi har for at give vores trofaste fans en god håndboldoplevelse. Vi er lidt ramt på ressourcerne, men alle der er klar vil give alt for at vi kan slutte godt af og allerhelst med en sejr.

– Vi skal bruge kampen til at arbejde videre med de ting vi træner med i det daglige og som vi skal tage med til næste sæson, så det er en opgave vi tager yderst seriøst.

SønderjyskE-TTH Holstebro spilles onsdag d. 10. maj kl. 19.30 i Broager Sparekasse Skansen. 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke