én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sen søndagskamp mod Ribe-Esbjerg

Annonce

Efter landskampspausen er der atter ligahåndbold på programmet når vi søndag aften tager imod Ribe-Esbjerg i Broager Sparekasse Skansen.

Gæsterne har spillet godt og stabilt i flere af deres kampe og har hentet 14 point i de første 11 kampe. Sejrene er hentet blandt mod hold som  GOG, KIF, Fredericia og andre og med de 14 point er Ribe-Esbjerg lige nu placeret på 5 pladsen.

Blandt profilerne på holdet kan nævnes Niklas Kraft i målet, venstreback William Aar, Marcus Mørk og Jonas Larholm som playmakere og et par hurtige fløje i Mathias og Morten Jørgensen.

Vi spillede rigtig fint i 55 minutter mod Mors-Thy men kunne ikke få arbejdet gjort færdig og derfor måtte vi tage hjem med et nederlag på 33-31. Nu har vi så haft et par uger i træningslokalet hvor der er blevet arbejdet hårdt på at forbedre spillet og bygge videre på de gode ting vi har leveret i flere kampe.

I kampen mod Ribe-Esbjerg bliver det vigtigt at vi får afviklet vores angreb så vi kan komme til fornuftige chancer og forhåbentlig omsætte dem til mål. Vi ved godt at vi ikke kommer til at score på alt men vi skal turde gå på mål og hvis det ikke lykkes at få bolden smidt i nettet gælder det om at vende snuden hjemad i en fart.

Gæsterne vil gerne frem over banen i kontra og her skal vi være skarpe til at få afvist og måske selv få nogle nemme mål på den konto.

SønderjyskE-Ribe-Esbjerg HH spilles søndag d. 12. november kl. 20.00 i Broager sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke