Sejr og to dejlige point

Lørdag eftermiddag var vi i ilden i HTH Herreligaen hvor modstanderen hed TTH Holstebro.

Gæsterne er særdeles plaget af skader for øjeblikket og kører derfor med en smal trup. Det til trods har holdet vundet de seneste to kampe og vi var advaret på forhånd. En del af taktikken var at blive med at løbe med gæsterne og forhåbentlig dræne dem for kræfter så vi kunne trække fra til sidst i kampen og det var nøjagtig det der skete.

Vi startede med at brænde et straffekast på den tidligere SønderjyskE keeper Josip Cavar, men vi fik fat igen og kunne bringe os på 3-1 i det 5. minut. I den efterfølgende periode gjorde vi livet svært for os selv, med alt for mange dårlige afslutninger og beslutninger der bevirkede at udeholdet kunne ændre stillingen til 3-5 kort efter. Den dårlige periode fortsatte frem til 21. minut hvor vi var bagefter med 6-11. Derefter fulgte nogle minutter med gode aktioner der resulterede i erobrede bolde og 4 SønderjyskE mål i træk. Det fik publikum op afstolene og til stor jubel fik vi udlignet til 13-13 ved pausen.

De sidste 30 minutter startede også helt lige inden vi midt i halvlegen så frugterne af fordelene ved at kunne skifte ud løbende, mens TTH var tvunget til mere eller mindre at skulle spille med de samme spillere gennem hele kampen. Fra 18-18 efter 12 minutter trak vi støt og roligt fra. TTH forsøgte sig med 7-6 men det var os der havde størst fordel af det træk og kunne flere gange smide bolden i tomt mål, alt mens publikums bifald blev højere og højere. Vi bevarede momentum resten af kampen igennem og kunne juble over en flot og fortjent sejr på 30-3o efter at have vundet 2. halvleg med 17-10.

Det blev en overbevisende sejr hvor vi sled dem op i følge Thomas Mogensen der måtte se opgøret fra tilskuerpladserne.

– Der var en sejr vi lidt havde ventet mod et svækket TTH hold, men vi er også godt klar over at alle hold i ligaen er godt spillende så hvis man ikke er 100% koncentreret går det galt. Vi så en lille snert af det i en periode i første halvleg, men heldigvis får vi kontakt inden pausen så et “åh nej” blev til OK.

– I den sidste del af kampen slider vi dem op og der skal ikke herske tvivl om at de to point luner rigtig meget. I løbet af 2. halvleg får vi også for alvor publikum med og det betyder utrolig meget for os. Det giver os et ekstra kick på banen når alle i hallen er med os, også når det måske ikke går så godt.

SønderjyskE-TTH Holstebro 30-23 (13-13)

Målscorere for SønderjyskE: Sveinn Jóhannsson og Kristian Stranden hver 5, Andres Lang 4, Frederik Ladefoged, Alec Smit og Noah Gaudin hver 3, Nikolaj Svalastog og Markus Dahlin hver 2, Oliver Eggert, Viktor Nevers og Tobias Møller hver 1

Redninger: Kasper Larsen 10/32 (31,25%) Malthe Kronborg 1/2 (50%)

Målscorere for TTH Holstebro: Jonas Porup 6, Simon Jensen 5, Emil Jensen 4, Jeppe Faurholt 3, Mathias Porsholdt og Rasmus Kier hver 2, Allan Damgaard 1.

Redninger. Josip Cavar 5/26 (19.23%) Ronnie Nicolaisen 1/7 (14,29%)

Udvisninger: SønderjyskE 3, TTH 0

Straffekast: SønderjyskE 2, TTH 4