én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sejr og forløsning

Annonce

1802 tilskuere var mødt op i Sydjysk Sparekasse SKANSEN til fredagens opgør mod TTH Holstebro i kvalspillets 2. runde. Tusind tak for støtten, den betyder alt for os.

Tobias Møller var tilbage på holdkortet, men der var ikke brug for hans kompetencer på banen denne aften, hvor vi så en kamp der var præget af dens betydning.

Holdene skiftedes til at score i kampens indledning med 3-3 på tavlen efter 5 minutter. Gæsterne kom på 4-5 efter 7 minutter, men det var også eneste gang i kampen vi var bagud. Vi tog atter teten og fik løst TTH forskellige forsvars og angrebs opstillinger ganske fint.

Julius Sten boltrede sig i målet og havde stor andel i en føring på 11-6 efter 20 minutter og i den sidste del af halvlegen havde vi flere muligheder for at øge denne føring. Det lykkedes dog ikke og i stedet kunne vi gå til halvleg med et 4 måls forspring på 13-9 og man sad lidt med fornemmelsen af at vi med koldblodighed kunne have afgjort kampen allerede efter 30 minutter.

Hvor holdene havde svært ved at smide bolden i kassen i den sidste del af første halvleg, blev der skruet op for scoringsfrekvensen i starten af anden halvleg. 8 mål på knap 3 minutter og efter 32.49 var cifrene på måltavlen ændret til 17-13. Derefter fulgte en periode hvor gæsterne havde nemmere ved at finde netmaskerne end os og en naturlig konsekvens heraf var en udligning til 20-20 efter 40 minutter.

Heldigvis holdt spillerne hovedet koldt, holdt fast i konceptet og vi kunne midt i halvlegen igen etablere en føring på 3 mål, 24-21. Føringen på de 3 mål var intakt med 3 minutter tilbage og TTH forsøgte sig med med en dobbelt mandsopdækning. Vi lod os dog ikke stresse mere and at vi til sidst kunne juble over en fortjent sejr på 31-28.

Kampens spiller Julius Sten stod fremragende i målet med en redningsprocent på 36, Andreas Lang og Nicolaj Jørgensen boltrede sig i angrebet, mens Jacob Bagersted og Morten Bjørnshauge viste forsvarsspil af høj klasse.

På trods af kampens betydning med intensitet og fight var det en fair spillet affære med kun 3 udvisninger i alt, alle i de sidste 30 minutter.

Målscorere for SønderjyskE

Andreas Lang 10, Nicolaj Jørgensen 9, Morten Bjørnshauge og Alec Smit  hver 3, Jacob Bagersted og Nikolaj Svalastog hver  2, Oliver Eggert og Pelle Schilling hver 1.

Redninger

Julius Sten 14/39, 35.9%

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke