én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sejr i testkampen

Annonce

Onsdagens træningskamp mod svenske Ystads IF endte med en sejr efter et opgør der bød på fin håndbold fra begge mandskaber.

Der var på forhånd lagt op til at kampen for vores vedkommende skulle bruges til at afprøve forskellige opstillinger i begge ender af banen og der blev plads til både 6-0 og 5-1 forsvar og de sidste 9 minutter blev spillet 7 mod 6 også prøvet af.

Det var en kamp med en rigtig god intensitet og til tider rigtig flot spil. Vi startede bedst og bragte os hurtigt foran med et par mål, men efter 10 minutter viste svenskerne at de er gode til at straffe modstandernes fejl. Vi røg ind i en periode efter 10 minutters spil hvor vi kæmpede lidt med at finde løsninger i begge ender af banen og det udnyttede Ystad til at bringe sig foran med 4-5 mål, men da Tobias Møller satte en skruebold ind fra fløjen, til 9-13 kom vi tilbage på sporet.

Vi skulle dog helt hen til slutningen af halvlegen før vi fik kontakt igen og pausestillingen lød på 15-16.

Fra starten af halvlegen gik vi i et 5-1 forsvar med Noah Gaudin fremme og det gav pote. Vi tog igen føringen efter 39 minutter ved 21-20, men kunne ikke ryste Ystad af. Midt i halvlegen var det helt lige med 24-24, men dobbelt redning af Kasper Larsen og en kontrascoring af Alec Smit gjorde det til 25-24.

I slutningen af kampen gik vi i 7 mod 6 og var klart skarpest i alle facetter af spillet og den gode indsats blev kronet af et dobbelt vip mellem Tobias Møller og Alec Smit der førte til en lækker scoring til 33-29 og med 2 minutter tilbage var kampen naturligvis afgjort.

Slutcifrene lød på 34-30 efter et opgør med mange gode momenter.

Målscorere for SønderjyskE:

Sveinn Johannsson 6, Tobias Møller 5, Marcus Dahlin og Noah Gaudin hver 4, Thomas Mogensen og Alec Smit hver 3, Nikolaj Svalastog og August Wiger hver 2, Oliver Eggert, Frederik Ladefoged, Morten Bjørnshauge og Kristian Standen hver 1.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke