én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sejr i testkamp

Annonce

Søndag eftermiddag bød på en testkamp norske Kolstad og efter en fin indsats hentede vi en sejr på 28-23 i et varmt opgør.

Kampen bød på et gensyn med de to tidligere SønderjyskE spillere, Martin Kærgaard der har over 100 kampe i den lyseblå trøje og Magnus Gullerud der efter tiden hos os har spillet i Bundesligaen.

Det blev en fin træningskamp med en god intensitet og vi fik set ting der fungerer rigtig godt og ting der kan arbejdes med. I forsvaret blev der taget godt fra og vi formåede at afvise og kontrollere Kolstads angrebsspil lang hen ad vejen, og Rasmus Bech der stod på mål i størstedelen af kampen viste fornemt spil.

Angrebsmæssigt var der også fine takter om end der i de sidste fem minutter af 1. halvleg blev smidt for mange bolde væk hvilket bragte føringen fra 13-8 til halvlegsføring på 13-12. Kasper Larsen kom på mål i halvlegens sidste aktion og reddede et straffekast.

Fra starten af de sidste 30 minutter var der igen fuld fokus og konsekvent udnyttelse i angrebsspillet hvor ikke mindst August Wiger viste en fin figur. Unge Malthe Damgaard fik ligeledes vist sig godt frem i sejren der lød på 28-23.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke