én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonstart på svær udebane

Annonce

Efter de sædvanlige lange opstartsfase er vi nu klar til at kaste en ny sæson i HTH Herreligaen i gang og vi starter lørdag eftermiddag på udebane mod oprykkerne fra TMS Ringsted.

Ringsted Hallerne er altid et svært sted at spille og selv om TMS er et oprykkerhold, venter der er svær kamp mod et hold fyldt med selvtillid og med en rigtig god hjemmebane hvor vi før har haft det svært.

Lørdagens modstander vandt 1. division og var dermed den direkte oprykker til den bedste række og har naturligvis en masse gejst med videre på den konto.

Vi har haft en fin opstartsfase med en række fine træningskampe hvor alle spillere har fået spilletid. Der har også været gode muligheder for at få trænet nye konstellationer og få integreret de to nye spillere, Magnus Holpert og Nicolaj Jørgensen i truppen.

Cheftræner Rasmus Vandbæk glæder sig til at komme i gang med sæsonen.

– Ikke kun mig selv, men hele truppen glæder sig til at komme i gang for alvor med kampe om vigtige point. Det er derfor vi træner hver dag og det er ligesom belønningen for det hårde slid i træningslokalet.

– Vi møder et oprykkerhold der har haft en række gode træningskampe og allerede har spillet en gældende kamp med pokalkampen mod Fredericia. Det også et hold der helt naturligt kommer med oprykkernes gejst og derfor bliver det også en svær kamp på en bane hvor de naturligvis vil gøre alt for at få point. TMS Ringsted er et hold med mange unge, dygtige spillere der især er gode i duelspillet og der kræver at vi får flyttet fusserne i vores forsvar hvis vi skal bremse dem.

– De umiddelbart største profiler på holdet er Mark Nikolajsen, der ligner en leder på banen, Oliver Wosniak der er en stærk skytte, Nicolai Colunga der har gjort det godt i opstartsfasen og Christoffer Dreyer der komme fra GOG med Champions League erfaring i bagagen.

– Vi har selvfølgelig kigget på TMS Ringsted i vores forberedelser, men det største fokus har ligget på os selv, hvor vi gerne vil holde fast i de mål og aftaler der er blevet arbejdet med hele året. Noget af det er at vi VIL være bedre til spillet mellem felterne og det gælder begge veje. Der bliver arbejdet godt og koncentreret til træning og vi håber at vi kan hente point med hjem til Sønderborg efter lørdagens opgør.

TMS Ringsted-SønderjyskE spilles lørdag d. 2. september kl. 15.00 i Ringsted Hallerne

 

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke