én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonfinalen: Tak for kampen og på gensyn

Annonce

Til onsdagens hjemmekamp mod KIF Kolding bliver der sat punktum for sæsonen i Broager Sparekasse Skansen. Vi skal tage afsked men række spillere og gode folk i staben. Der skal også kåres Årets Spiller, og vi afvikler trøjeauktion og Shirt-Of-Your-Back.

Som tidligere meldt ud bliver Thomas Mogensen hyldet for en fantastisk karriere, når han spiller sin afskedskamp onsdag aften. Heldigvis er det “på gensyn”, da han fortsætter i klubben i en rolle som sportsmanager. På aftenen skal vi også sige farvel til trioen Kristian Pedersen, Frederik Ladefoged og Oliver Eggert, der alle tre er medlem af Klub 100 og har trukket et stort slæb i den lyseblå trøje. Sveinn Johannson, Marcus Dahlin, Viktor Nevers og Malthe Kronborg siger også pænt farvel. Den mangeårige målmandstræner Jean Callesen stopper også i SønderjyskE, og det samme gør talentchef Sonni Larsen. Giv dem alle en velfortjent hyldest.

Thomas Mogensen vil i afskedskampen spille i to trøjer (han skifter i pausen), og de to trøjer kan vindes i lotteriet ”Shirt-Of-Your-Back”. Efter kampen kårer vi Årets Spiller i samarbejde med Seadane Travel, og der er oveni også trøjeauktion på de originale spillertrøjer.

Der er altså mange gode grunde til at møde op til “sæsonfinalen” onsdag den 4. maj. Der er kampstart kl. 18.30 i Broager Sparekasse Skansen.

Køb din billet her:
https://shop-herrehaandbold.soenderjyske.dk/

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke