én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonen blev afsluttet på fornem vis

Annonce

Pokalkampen mod Rækker Mølle torsdag aften var sæsonens sidste officielle opgave og kampen mod det nyoprykkede 1. divisionshold endte med den ventede sejr.

Vi mødte et Rækker Mølle hold der efter en flot sæson kom med en meget stor tro på tingene og som fulgte godt med i kampens indledning.

Efterhånden fik vi dog slået et hul og da stillingen gik fra 12-12 til 13-21 var opgøret mere eller mindre afgjort. Vi fik i den periode vist forskellen på især den fysiske del mellem et ligahold og et ny oprykket 1. divisionshold og det hele endte med en sikker sejr på 25-34.

Assistenttræner Rasmus fortæller at truppen også er ganske godt tilfreds med udbyttet af kampen

– Vi holder fuld fokus i alle 60 minutter også selv om vi på et tidspunkt kommer foran med 14. Det er noget der har kendetegnet os i de seneste mange kampe og der er stor ros til alle for at gå ind og bidrage med lige nøjagtig det der bliver forventet.

– Til sidst i kampen stiller vi med 4 U-19 spillere på banen på en gang så alle kommer på banen og bliver brugt og for os er det vigtigt at også de unge får lov til at få kampminutter i benene. Det var en fin afslutning på en lidt broget sæson, der heldigvis endte godt.

– Det betyder dog på ingen måde at træningen bliver sat på pause, men et der bliver skiftet spor. Vi vil fokusere helt og fuldt på den fysiske træning og opprioritere den fysiske del. Vi gearer ikke ned, men vil lægge vægt både den skadesforebyggende del og på at få nogle ekstra kilo muskler på kroppen inden vi om en måneds tid kan gå på en velfortjent sommerferie.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke