én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Så skal vi have gang i harpiksbolden igen

Annonce

Torsdag aften går det igen løs i HTH Ligaens slutspils pulje 1, når vi tager imod GOG i Broager Sparekasse Skansen i kampen om point.

De gulblusede fynboer er efter en periode med lidt svingende præstationer atter på fuldt blus og har i de seneste kampe spillet yderst flot håndbold og selvom holdet var i problemer mod BSH lykkedes det alligevel at hente point efter et uafgjort resultat med en scoring i sidste øjeblik.

Vi har efter den flotte sejr over BSH ikke ramt helt det samme niveau og har derfor måttet se GOG og KIF løbe med begge point efter udebane nederlag på henholdsvis 36-27 og 32-29.

Vi skal derfor forsøge at komme tilbage på sporet og levere en god præstation mod GOG. I følge cheftræner Jan Pytlick bliver forsvarsspillet den helt store nøgle til succes.

– JA, efter to nederlag vil vi selvfølgelig gerne lever en god indsats og så må vi se hvor langt det kan bære. Vi har talt rigtig meget om at vores forsvarsspil skal være indstillet på at modtage et GOG hold der kommer med et enormt tempo og pres. De laver normalt mange mål og derfor er vi tvunget til at stå godt i forsvaret og så er der vigtigt at begge vores keepere leverer på allerhøjeste niveau.

– I den anden ende  skal vi passe godt på bolden og få spillet skarpt. Forstået på den måde at vi holder bolden i gang, få medspillerne gjort gode og komme til kvalificerede afslutninger så vi kan undgå at få alt for mange kontrascoringer imod os.

– Vi ved godt at vi ikke kan spille 60 minutter uden at lave fejl, men vi skal have dem minimeret så vi ikke løber inde i 7-8 minutter hvor GOG får lov til at styre begivenhederne. Vi har set at de er så skarpe at de så hurtigt bringer sig foran med 5-6 mål og så bliver de svære at hente. De spiller de simpelthen for godt til.

– For at sige det simpelt, vi skal stå godt i forsvaret, have mange redninger og score i vores angreb. Så simpelt er det naturligvis ikke, men vi vil prøve så godt vi kan og håbe vi kan holde så højt niveau at vi kan drille GOG.

Træneren må se bort fra de to langtidsskadede Jon Andersen og Nikolaj Vinther, men ellers er truppen komplet.

SønderjyskE-GOG spilles torsdag d. 6. maj kl. 20.30 i Broager Sparekasse Skansen og kampen kan følges live på TV2 Sport

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke