én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Så gælder det Mors-Thy Håndbold på hjemmebane

Annonce

Efter en vanskelig opgave på udebane mod GOG, er det fredag aften Broager Sparekasse Skansen der lægger gulv til ligahåndbold, når vi tager imod Mors-Thy Håndbold.

Det første opgør i denne sæson mod MTH endte med en 5 målsejr, efter en kamp hvor vi 6 minutter før tid var foran med 9 mål. Siden den kamp er der sket mange ting, blandt andet er Mors-Thy holdet blevet noget bredere efter mange af deres skadede spillere er tilbage på banen, blandt andre deres store profil Mads Hoxer.

Cheftræner Klavs Bruun Jørgensen siger følgende

– Det bliver vigtig for os at vi finder de dyder vi gerne vil kendes på. Det vil sige hårdt arbejde med stor fight og vilje, ydmyghed over for opgaven med respekt for modstanderen, at vi viser sammenhold og hele tiden er der for sidemanden og kæmper til det sidste.

– Der er ingen tvivl om at vi kommer til at møde et Mors-Thy hold der har en bredere trup en sidst vi mødte dem. De har været hårdt ramt af skader, men har efterhånden fået de fleste spillere tilbage.

– Med Mads Hoxer og Erik Toft i bagkæden er de godt skydende så vi skal have etableret et aggressivt forsvar der får tacklet igennem og i den anden ende skal vi have eksekveret på en måde så vi udnytter vores chancer.

– Der skal ikke herske tvivl om at spiller vil gå på banen for at præsentere sig godt over for vores talstærke publikum og vil give alt for at hente en sejr på hjemmebanen i Broager Sparekasse Skansen.

SønderjyskE-Mors-Thy Håndbold spilles fredag d. 17. december kl. 19.00 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke