én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Så er vi tilbage i Sydjysk Sparekasse SKANSEN

Annonce

Jagten på point går videre når vi tager imod Lemvig-Thyborøn i lørdagens opgør i Herrehåndbold Ligaen.

Efter en afstikker til Aabenraa i Sydbank Arena hvor det blev til en sejr over Nordsjælland Håndbold er vi atter tilbage på vores “rigtige” hjemmebane i Sydjysk Sparekasse SKANSEN når vi tager imod Lemvig-Thyborøn.

Lemvig-Thyborøn ligger placeret på rækkens sidste plads med 11 point, men holdet har spillet rigtig flot håndbold efter EM pausen. Det har resulteret i to uafgjorte resultater mod Skjern og Mors-Thy samt et knebent nederlag til Ribe-Esbjerg. Det er med andre ord et hold med kniven for struben der gæster os i lørdagens kamp og vi kommer til at møde et hold der vil kæmpe til det sidste for at få pint .

I følge vores to trænere Rasmus Vandbæk og Lasse Folkmann bliver en af nøglerne for os da også at modstå dette

– Der er selvfølgelig flere ting vi skal forberede os på. Den ene er at vi skal kunne matche LTH på intensitet og fight og bruge vores fysik på en fornuftig måde.

– En anden af nøgleordene bliver at løse det 7 mod 6 spil, de har haft succes med i de seneste kampe. Vi haft stort fokus på den del af spillet og føler egentlig at vi har vist at vi har redskaberne til at modstå og løse det.

– Derudover skal vi have styr på Jeppe Gade der i mange kampe har været nærmest ustyrlig og i udekampen i Lemvig stod han alene for 16 scoringer i en kamp der endte 28-28.

– Kigger vi på os selv så har vi mange våben og det gælder så om at vi får brugt tingene på den rigtige måde på det rigtige tidspunkt og vi vil rigtig gerne have både fysik og tempo ind i kampen.

– Så glæder vi os også til at være tilbage på vores rigtige hjemmebane i Sydjysk Sparekasse Arena der fremstår i ny indpakning. Kampen byder også på et gensyn med August Wiger der er tilbage på holdkortet og så håber vi at vores trofaste fans vil byde hjertelig velkommen til Pelle Schilling der får debut i Sydjysk Sparekasse SKANSEN.

SønderjyskE-Lemvig-Thyborøn spilles lørdag d. 24. februar kl. 15.00 i Sydjysk Sparekasse SKANSEN

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke