Revanche mod KIF?

Tirsdag aften skal vi atter i kamp og skal denne gang se om vi kan få revanche for nederlaget i december måned hvor vi måtte se os slået af KIF med 29-23.

Vi indledte anden del af sæsonen med et nederlag til Fredericia efter en kamp hvor vi spillede rigtig godt i de første 50 minutter og i tirsdagens kamp skal vi forsøge at holde niveauet i alle 60 minutter.

KIF kom lidt bedre i gang da de vandt deres kamp mod TMS med 29-26. Dermed ligger holdene side om side i den nederste del af tabellen, vi med 11 point og KIF med 12.

Begge hold kæmper med at komme fri af nedrykningspladserne og kampen er derfor af vital betydning for mandskaberne.

For os gælder det om at arbejde videre med de gode ting der er vist i de seneste kampe og undgå for store udfald undervejs, det bliver der ikke råd til i kampen mod et KIF hold der på deres gode dage viser stor styrke.

Vi skal som altid sørge for at arbejde ud fra en stabil defensiv der kan give ro i spillet og forhåbentlig give basis for kontraspil og nogle lette mål. I det etablerede angrebsspil skal vi omgås bolden fornuftigt og sørge for at komme frem til gode chancer og via skarphed omsætte dem til scoringer.

SønderjyskE-KIF spilles tirsdag d. 8. februar kl. 19.30 i Broager Sparekasse Skansen

Lørdag D. 6. April 14:00