Overbevisende indsats bag storsejr.

Vores nye cheftræner Klavs Bruun Jørgensen fik den ønskede entré i Broager Sparekasse Skansen og SønderjyskE trøjen, da vi efter en overbevisende indsats sendte TMS Ringsted hjem med cifrene 38-28.

Vi er stadig hårdt ramt af skader så foruden langtidsskadede Nikolaj Vinther, Thomas Mogensen og Kristian Pedersen manglede Noah Gaudin og Oliver Eggert også på holdkortet. Det afholdt heldigvis ikke resten fra at levere en meget flot indsats og trænerens dessiner om at bringe fysik ind i opgøret blev fulgt til punkt og prikke.

Defensiven startede som lyn og torden foran en særdeles velspillende Kasper Larsen i målet, han startede forøvrigt med at redde et straffekast allerede efter 50 sekunder. Dermed var grunden lagt for en stor præstation, der blev hjulpet godt på vaj af et forsvar der fik tacklet igennem og gjorde det ualmindelig svært for gæsternes angreb. Den gode forsvars indsats blev ikke helt belønnet i starten, da vi missede for mange chancer i den anden ende. Midt i halvlegen kom der styr på den del af spillet også og fra 6-6 efter 15 minutter øgede vi støt forspringet til 13-8 på 6 minutter. Vi blev ramt af et par udvisninger i slutningen af halvlegen, men formåede alligevel at øge til pausestillingen 18-10. Gæsterne forsøgte sig med at spille 7 mod 6 hvilket vi straffede med et par scoringer i tomt mål.

Fra starten af de sidste 30 minutter så man hvor hurtigt en håndboldkamp kan vende. På 3½ minut havde gæsterne hentet 4 mål og vejrede morgenluft. Heldigvis bevarede de lyseblå spillere intensiteten og med Kristian Strandens scoring til 19-14 blev forbandelsen brudt og vi kom tilbage på sporet. I det 40. minut blev TMS ramt af en dobbelt udvisning og det punkterede for alvor kampen, vi gik fra 24-20 til 27-21 med et kvarter tilbage. Vi bevarede trykket og selvom TMS igen prøvede med 7 mod 6 kunne vi ikke stoppes denne eftermiddag og selvom det blev lidt bytte mål til sidst sejrede vi fortjent med 38-28 til stående applaus fra et medlevende publikum.

Thomas Mogensen var da også godt tilfreds med medspillernes indsats.

– Jeg er først og fremmest glad for at se et hold der kommer blæsende og i samtlige 60 minutter udøver et kæmpe tryk og viser en fantastisk udstråling.

– Selvom man kan argumentere for at SønderjyskE skal kunne slå TMS Ringsted på hjemmebane har ligaen vist at hvis ikke man er på 100% taber man kampene. Jeg var derfor spændt på om den gode indsats vi viser til træning også kunne overføres til kampen – det kunne den heldigvis. Det var super fedt at vi blev bekræftet i at det vi går og laver også fungerer under pres.

SønderjyskE-TMS Ringsted 38-28 (18-10)

Målscorere for SønderjyskE:  Frederik Ladefoged 7, Andreas Lang 7, August Wiger 5, Alec Smit 5, Tobias Møller 4, Kristian Stranden 3, Sveinn Johannsson 3, Nikolaj Svalastog 3, Morten Bjørnshauge 1.

Redninger: Kasper Larsen 11/32, Malthe Kronborg 1/5

Målscorere for TMS Ringsted : Martin Christensen 12, Oskar Rasmussen 4, Anton Bramming 3, Mark Nikolajsen 2, Oliver Knudsen 2, Sebastian Thor 1, Mikkel Nielsen 1, Lauritz Leger 1, Anders Pedersen 1, Frederik Jakobsen 1.

Redninger: Patrick Bols 7/28, Tobias Lantz-Pedersen 6/21

Udvisninger: SønderjyskE 3, TMS Ringsted 2.

Straffekast: SønderjyskE 3, TMS Ringsted 7.

Dommere: Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen.