én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Organisatoriske ændringer i SønderjyskE Herrehåndbold

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold gennemfører organisatoriske ændringer i toppen. Hans Christian Jensen, der i dag er bestyrelsesformand, tiltræder som adm. direktør i en overgangsfase, mens Anders Stahlschmidt fra Danfoss bliver ny bestyrelsesformand.  Samtidig stopper samarbejdet med sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

I bestræbelserne på at styrke og forny SønderjyskE Herrehåndbold er der foretaget nogle organisatoriske ændringer i ledelsen af den sønderjyske ligahåndboldklub.

Nuværende bestyrelsesformand Hans Christian Jensen, administrerende direktør i SIB Byggeri A/S, bliver i en overgangsperiode administrerende direktør i SønderjyskE Herrehåndbold A/S, mens Anders Stahlschmidt, Senior Vice President og chefjurist i Danfoss A/S, bliver ny bestyrelsesformand.

De to skal med den øvrige bestyrelse og ledelsen i Sønderjysk Elitesport A/S lægge en plan for det fremtidige ledelsessetup i SønderjyskE Håndbold A/S.

– Ligaen bliver stærkere og stærkere, og der skal gøres noget for ikke at sakke agterud, siger Claus Guldager, bestyrelsesformand i Sønderjysk Elitesport A/S.

– Med ændringerne ønsker vi at styrke ledelsen i SønderjyskE Herrehåndbold A/S, og bestyrelsen har vurderet, at der her og nu skal tilknyttes en administrerende direktør, der kan koncentrere sig om herrehåndboldselskabet. Hans Christian Jensen, som kender forretningen indgående fra sin tid som bestyrelsesformand, har påtaget sig at varetage jobbet som administrerende direktør ved siden af sin hovedbeskæftigelse som administrerende direktør i SIB Byggeri A/S, indtil der er fundet en mere permanent løsning. Med Anders Stahlschmidt får vi en ny stærk bestyrelsesformand, og det er jeg ikke bare glad for, men også meget tryg ved. Klaus Rasmussen vil få frigjort nogle ressourcer til alle de mange andre opgaver, han har som administrerende direktør i Sønderjysk Elitesport A/S, siger Claus Guldager, der tilfreds konstaterer, at koncernen samlet set er blevet væsentligt styrket med rokaden.

Bestyrelsen i SønderjyskE Herrehåndbold A/S har i forbindelse med de nævnte organisatoriske ændringer besluttet at stoppe samarbejdet med sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt for at give plads til nye kræfter og ideer.

– Vi har i bestyrelsen valgt at stoppe samarbejdet med Simon Hajdu Lindhardt. SønderjyskE, og særligt SønderjyskE Herrehåndbold A/S, skylder ham en stor tak for den indsats, han har leveret gennem 17 år, hvor han har været en af de bærende kræfter bag holdets tur op gennem rækkerne og etableringen i ligaen. I sportens verden skal posen rystes en gang imellem. Vi har vurderet, at tiden nu er inde til det, siger den afgående bestyrelsesformand Hans Christian Jensen.

Simon Hajdu Lindhardt takker for mange gode år i SønderjyskE Herrehåndbold.

– Jeg har haft 17 fantastiske år i SønderjyskE Herrehåndbold, og jeg vil altid se tilbage på min tid i SønderjyskE med stor glæde og stolthed. Det har været en spændende tid, og vi har nået meget. Nu har bestyrelsen valgt at stoppe samarbejdet, og det er jeg naturligvis ærgerlig over, men jeg vil fortsat følge med i det lyseblå projekt, selvom det ikke længere bliver med mig i spidsen for det sportslige. Jeg ønsker SønderjyskE alt det bedste fremover, og jeg vil komme til at savne alle de gode folk i og omkring klubben, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Det sportslige ansvar bliver den næste tid varetaget af Sportsmanager Thomas Mogensen sammen med trænerteamet.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke