én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Oprykning til 2. division er i hus.

Annonce

Med en sejr over Stenstrup IF i den sidste spillerunde kunne vi sikre os oprykning til 2. division efter et tæt parløb med KIF i 3. divisions pulje 4.

Kampen mod Stenstrup var en kamp mellem top og bund, men det var ikke lige til at se i kampens indledning. Gæsterne bed godt fra sig i Broager Sparekasse Skansen, hvor rigtig mange tilskuere var mødt op for at støtte holdet til at tage det sidste skridt. Udeholdet var i et par omgange foran, men efter ca. 20 minutter fik vi slået et hul der bare blev større og større efterhånden som halvlegen skred frem og til pause var vi foran med 19-12.

I de sidste 30 minutter blev forskellen på de to mere og mere tydelig. Der kom stor skarphed i begge ender af banen og der blev scoret efter behag både på kontraløb og i det etablerede angrebs spil og det hele endte i stor jubel, guld konfetti og Champagne efter en sejr på 36-20.

Dermed blev det til en fortjent oprykning til holdet der en en god blanding af unge og uden at fornærme nogen spillere med ret meget rutine.

Stort tillykke til alle på og omkring holdet der nu skal husere i landets 3. bedste række.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke