én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tordagskamp i Aarhus

Annonce

Efter en hård kamp i lørdags står vi atter over for et vanskeligt opgør når vi torsdag møder SAH Skanderborg AGF på udebane i Aarhus.

Torsdagens modstander liger lige nu placeret på ligaens 5. plads med 5 point for de 4 første kampe. Det er blevet til sejre mod Lemvig-Thyborøn og Ribe-Esbjerg en uafgjort kamp mod Skjern og et tabt opgør hjemme til Mors-Thy.

SAH har til denne sæson sagt farvel til et af deres helt store profiler, Thomas Arnoldsen med har trods det fået en flot start på sæsonen, ikke mindst fordi nytilkomne Fredrik Olsson har spillet flot.

Vi skal fortsætte det gode spil vi fik vist i kampen mod GOG på udebane mod KIF og i perioder også i hjemmekampen mod mægtige Aalborg Håndbold. Selvom vi haf haft stor fokus på vores eget spil og evner har vi også forberedt os på onsdagens modstander fortæller assistenttræner Lasse Folkmann.

– Som altid glæder vi os til at spille kamp. Normalt har vi nogle tætte kampe mod Skanderborg og denne gang må det rigtig gerne falde ud til vores fordel.

– Vi vil igen prøve at gøre det til en hård kampe og udnytte at SAHs trup måske er en anelse smallere end vores og så håbe på at det hele tipper over til os når kampen skal afgøres.

– Vi har bidt mærke i at SAH spiller lidt mere 7 mod 6 end tidligere og også dækker lidt mere offensivt. De elementer har vi prøvet at forberede os på.

– Blandt profilerne på SAH holdet ser jeg keeper teamet som værende rigtig stærkt, med Salah Boutaf som rigtig formstærk. Derudover har Fredrik Olsson vist sig rigtig godt frem i sæsonstarten og så er Morten Balling altid garant for en stærk præstation.

– Som vanligt tror vi på os selv og håber vi kan tage point med hjem.

Til kampen må vi se bort fra August Wiger der stadig er skadet.

SAH Skanderborg AGF- SønderjyskE spilles torsdag d. 21. september kl. 18.30 i Djursland Bank Arena Aarhus

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke