én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ny udekamp, denne gang mod Skjern

Annonce

Efter et par knebne nederlag skal vi tirsdag aften forsøge at sætte flere point ind på kontoen, når vi spiller ude mod Skjern Håndbold.

Vi har spillet er fornuftige opgør mod henholdsvis Lemvig-Thyborøn og Skanderborg og når man analyserer de to kampe er det små ting og marginaler der mangler at gå vores vej for at det var end med point. Det er naturligvis de gode ting der skal findes frem når vi skal på en meget svær opgave mod Skjern, der kommer ind til kampen fulde af selvtillid efter sejre i holdets tre første kampe.

Jan Pytlick siger følgende op til kampen

– I bund og grund er vi godt tilfredse med indsatsen og spillet i de foregående to kampe, men selvfølgelig er vi trætte af at det ikke er blevet til point. Hvis vi koger det ned til en enkelt ting er det at vi mangler at lukke kampene, forstået på den måde at vi ikke har været kyniske nok i eksekveringerne på de rigtige tidspunkter.

– Vi har haft en fin kontrafase, især i kampen mod Skanderborg, vores ankomstfase har også været godkendt ligesom vores duelspil. Det er de dyder vi skal have fundet frem i kampen mod Skjern, der både er dygtige i deres gennembrud og har et par dygtige skytter i Eivind Tangen og Oliver Norlyck.

– Jeg har en forventning om at det bliver en tempofyldt kamp, da både Skjern og vi gerne vil frem og stepperne, så vi skal have løbeskoene på. Derudover skal vi have fundet angrebsløsninger på deres vekslende forsvarsopstillinger med både 6-0 og 5-1 samtidig med at vi selv skal have gang i en god stabil defensiv. Vi slog dem begge gange sidste sæson, men det kan vi ikke rigtig bruge til andet end til at konstatere at vi på en god dag godt kan få point mod Skjern.

– Nøgleordet er kynisme og at vi er i stand til at udnytte mulighederne når de opstår.

Truppen er ved godt mod selvom de seneste kampe ikke har givet point og det er fordi at vi kan se at det er små ting der har afgjort kampene i kampen mod Skanderborg er det et par brændte chancer og to reddede straffekast hvor gæsterne scorede på retur boldene. Til kampen er der chancer for at vi får August Wiger at se i den lyseblå trøje.

Skjern Håndbold-SønderjyskE spilles tirsdag d. 14. september kl. 20.00 i Skjern Bank Arena

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke