Ny storsejr og rent bord

Onsdag aften skulle vi forsøge at gøre rent bord i kvalifikationen med en sejr over lokalrivalerne fra KIF Kolding. Det endte med en sikker sejr og dermed er vi sikre på puljens første plads.

Det blev aldrig den store forsvarskamp for nogen af holdene, men vi vandt keeper duellen stort og Kasper Larsen sluttede med en fornem redningsprocent på 41, med hele 18 redninger.

Den målrige kamp startede ganske lige og holdene fulgtes ad til 8-8 efter 13 minutter og derfra var vi i front resten af opgøret. Vi havde ingen problemer med at spille os igennem til fornuftige afslutninger, der gang på gang endte bag de sagesløse KIF keepere, der bestemt heller ikke fik den store hjælp.

Årets spiller Andreas Lang boltrede sig og i løbet af de første 30 minutter havde han fundet vej til netmasker 7 gange mod Andreas Wigers 5 scoringer. Morten Bjørnshauge blev sat i scene på stregen og med sin store fysik fik han kæmpet sig til et par flotte mål efter gode assists fra Oliver Eggert. Kasper Larsen Brillerede igen på straffekast med to flotte redninger og alt dette var medvirkende til at vi gik til pause med en føring på 21-16.

Vi fortsatte det flotte spil i anden halvleg og øgede støt og roligt føringen og selvom KIFérne sled og kæmpede for deres chance var der bare stor forskel i kvaliteten denne aften. Midt i halvlegen var vi foran med 8 og med en koncentreret indsats  blev sejren kørt hjem, selvom gæsterne fik reduceret lidt i slutfasen hvor det også blev til scoringer fra de to unge SønderjyskE spillere, Pelle Mørk Andersen og Oliver Sigurd Nilsen.

Det hele endte med en fortjent storsejr på 37-33, femte kamp i træk hvor vi scorer over 30 mål, det er absolut godkendt.

SønderjyskE – KIF Kolding 37-33 (21-16)

SønderjyskE : Andreas Lang 10, August Wiger 6, Frederik Ladefoged 5, Morten Bjørnshauge 3, Nikolaj Svalastog 3, Kristian Stranden 3, Tobias Møller 2, Oliver Eggert 2, Oliver Nielsen 1, Pelle Andersen 1, Alec Smit 1.

Redninger: Kasper Larsen 18/44, Malthe Kronborg 0/5

KIF Kolding : Peter Balling 7, Chris Jørgensen 5, Jens Peschardt 3, Benjamin Pedersen 3, Daniel Guldsmed 3, Vetle Rønningen 3, Emil Jessen 3, Jesper Pedersen 2, Andreas Flodman 2, Mats Krog 1, Andreas Elbæk 1.

Redninger: Àgust Eli Björgvinsson 3/20, Tim Winkler 7/25

Udvisninger: SønderjyskE 4, KIF Kolding 1.

Straffekast: SønderjyskE 0, KIF Kolding 2/4

Tilskuere: 2102 i Broager Sparekasse Skansen