Ny ligasæson sikret trods nederlag

Onsdag aften skulle vi forsøge at fuldende et hattrick med tre sejre i træk over Mors-Thy og dermed definitivt sikre os en ny sæson i Herrehåndbold Ligaen.

Det lykkedes desværre ikke, men da TTH samtidig vandt over Lemvig-Thyborøn er stillingen i kvalifikationsgruppen at vi nu er sikre på at vi også spiller i landets bedste række næste sæson. Lemvig Thyborøn kan nu maksimalt nå 4 point, det samme vi har for nuværende, men da vi blev bedre placeret i grundspillet kan LTH ikke gå forbi os.

Udekampen mod Mors-Thy var en helt tæt kamp i de første 25 minutter hvor stillingen lød på 11-11, men i 1. halvlegs sidste minutter trak hjemmeholdet fra til 16-13 ved pausen.

Den første del af 2. halvleg fortsatte med samme afstand mellem de to hold, men efter 10 minutter havde vi igen kontakt ved 20-20 inden hjemmeholdet igen trak fra med 3 mål. Med 5 minutter igen så det ud til at kampen var afgjort ved 29-24, men en rigtig god slutspurt fik os tilbage i kampen og havde med 10 sekunder tilbage mulighed for udligning. Chancen blev desværre brændt og vi må rejse hjem med et nederlag på 29-28 efter en kamp hvor vi måtte se bort fra en skadet August Wiger.

Mors-Thy Håndbold – SønderjyskE 29-28 (16-13)

Mors-Thy Håndbold : Marcus Midtgaard 8, Mads Thymann 7, Mads Svane Knudsen 6, Lasse Pedersen 4, Kristoffer Vestergaard 2, Frederik Bjerre 1, Andreas Nielsen 1.

SønderjyskE : Andreas Lang 11, Noah Gaudin 4, Tobias Møller 4, Jacob Bagersted 3, Oliver Nøddesbo Eggert 3, Kenneth Hansen 1, Morten Bjørnshauge 1, Nikolaj Svalastog 1.

Fredag D. 26. April 19:00