én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ny hjemmekamp fredag aften

Annonce

Efter den flotte optakts sejr over Aalborg og nederlaget ude mod Lemvig-Thyborøn skal vi igen forsøge at få Broager Sparekasse Skansen til at gynge, når tager imod den nye konstellation i HTH Herreligaen, Skanderborg Aarhus Håndbold.

Fredagens gæster har spillet et enkelt opgør i denne sæson, en kamp hvor de nærmest udraderede KIF Kolding, så ingen tvivl om at der venter en kæmpe opgave for de lyseblå krigere.

Assistenttræner Rasmus Vandbæk siger op til kampen.

– Det bliver en spændende kamp mod et hold vi historisk set har det rigtig svært imod, i hvert fald hvis vi kigger på grundstammen der kommer fra Skanderborg Håndbold. Det er et hold der har et offensivt og meget aggressivt forsvar som vi skal forholde os til. I den anden ende af banen har de en strateg i Morten Balling der er vanvittig dygtig til at sætte spillet op og sætte Thomas Arnoldsen, Morten Jensen  og ikke mindst Mathias Bitsch i gode situationer.

Skanderborg truppen har mange kvaliteter og spiller et klogt og hurtigt duel spil som vi skal forholde os til. Omvendt så besidder vi også selv en masse kvaliteter og det er dem vi mest fokus på. Vi vil rigtig gerne finde de samme kvaliteter frem som vi viste mod Aalborg og vi håber virkelig at publikum igen vil være med til at bære os frem. Vi har brug for alle mand i Broager Sparekasse Skansen så min opfordring er at Sønderborg igen skal møde op og skabe en ny fest.

Truppen må stadig se bort fra August Wiger, Kristian Pedersen og Nikolaj Vinther, og selv om alle mand er skuffede over nederlaget i Lemvig er vi også enige om at vi ikke har tid til at dvæle alt for længe ved nederlaget i en periode hvor kampene kommer som perler på en snor. Vi skal hurtigt videre og igen fokusere på vores eget spil og de tin der fungerer.

SønderjyskE-Skanderborg Aarhus håndbold spilles fredag d. 10 september kl. 19.30 i Broager Sparekasse Skansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke