én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ny bestyrelse arbejder med nye tiltag

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbolds officielle supporterklub, De Fantastiske Lyseblå, har fået en ny bestyrelse, som arbejder på flere nye tiltag.

– Vi arbejder på flere ny aktiviteter. I forvejen arrangerer vi jo en del arrangementer med og uden holdet, og så vil vi arbejde hårdt for flere busture til udekampene. Planen er også at halstørklæder, flag og slagsange skal fylde mere i Broager Sparekasse Skansen, siger Silke Liboriussen, der er den nye formand i De Fantastiske Lyseblå.

Et nyt tiltag som supporterklubben har i støbeskeen er, at tilskuerne vifter med halstørklæderne på bestemte tidspunkter i løbet af kampen. Den nye formand lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til udvidelsen af Broager Sparekasse Skansen er færdig næste år.

– De nye tiltag, som vi igangsætter, skal gerne kulminere, når udvidelsen er færdig. Det vil give os flere muligheder for at udvikle stemningen og sammenholdet. Vi drømmer selvfølgelig om et lokale, hvor vi kan samles i forbindelse med kampene, udtaler Silke Liboriussen.

Og har man gode ideer, så skal man bare byde ind.

– Vi er meget modtagelige for idéer og input. Det gælder om at få mest mulig opbakning til holdet. Det er også det, som er drivkraften for mig. Og så selvfølgelig det knaldgode sammenhold, som vi har i supporterklubben, fortæller hun.

Den nye bestyrelse består af formand Silke Liboriussen, næstformand Pia Nielsen, kasserer Ellen Skovmand samt de menige medlemmer Henriette Liboriussen og Svend Erik Beblein.

Har du sæsonkort til SønderjyskE Herrehåndbold, så er du automatisk medlem af De Fantastiske Lyseblå. Vil du følge med i supporternes aktiviteter, så er det en god ide at følge Facebook-siden, hjemmesiden eller frem for alt skrive dig på maillinglisten. Via e-mailen kan du også komme i kontakt med supporterklubben.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke