Nederlag mod BSH

Vi skulle forsøge at revanchere nederlaget fra den første kamp da BSH besøgte Broager Sparekasse Skansen til onsdagens ligakamp.

Det lykkedes ikke og vi måtte igen se silkeborgenserne løbe med sejren efter resultatet på 25-32.

Kort sagt kan det vel sammenfattes til at vi aldrig rigtig fandt løsningerne i det offensive spil og når vi gjorde brændte vi for meget. Især var vi udfordret med afslutninger fra distancen. Ud af de første 8 langskud havde BSH parader på de 6 og så bliver det for svært.

I begyndelsen af kampen stod defensiven ret flot, men det fik desværre ingen udbytte af og midt i første halvleg var vi bagefter med 5-9. Det blev prøvet forskellige konstellationer i både forsvar og angreb, men lige lidt hjalp det mod et BSH hold der spiller stort set fejlfrit.

Efter en 1 halvleg der blev afviklet mest på gæsternes præmisser gik holdene til pause med stillingen 11-16.

Malthe Kronborg viste storspil i målet fra 2. halvlegs begyndelse med 4 store redninger og vi vejrede morgenluft. Intensiteten hos spillerne og dermed også hos publikum var en helt anden og da vi reducerede til 16-17 i det 39. minut var Broager Sparekasse Skansen på kogepunktet. Opturen varede desværre kort og da BSH scorede 3 gange i træk fes luften i ballonen hurtigt ud igen.

Brændte chancer spolerede mulighederne for atter at nå op og i stedet trak gæsterne uimodståeligt fra og det endte med et nederlag på 25-32.

Vi var tæt på at nå op, men manglede den sidste kvalitet over for et BSH hold der spillede med en meget lav fejlprocent.

Det var da også en meget skuffet assistenttræner Rasmus Vandbæk der efter kampen konstaterede

– Vi brænder alt for mange store chancer og udnytter slet ikke de muligheder vi kæmper os frem til. Samtidig må vi også se i øjnene at vi mangler løsninger i det offensive spil, især når procenterne på vores langskud er så dårlige som i dag.

SønderjyskE-BSH 25-32 (11-16)

Målscorere for SønderjyskE : August Wiger 4, Andreas Lang 3, Noah Gaudin 3, Nikolaj Svalastog 3, Oliver Eggert 3, Frederik Ladefoged 2, Morten Bjørnshauge 2, Viktor Nevers 2, Tobias Møller 2, Marcus Dahlin 1.

Målscorere for BSH : Jeppe Nielsen 5, Alexander Lynggaard 5, William Bogojevic 5, Patrick Boldsen 4, Nikolaj Nielsen 4, Jacob Lassen 3, Ludvig Hallbäck 2, Sebastian Skøtt 2, Sasser Sonn 2.

Fredag D. 26. April 19:00