Nederlag i Fredericia

Det blev ikke til point i udekampen mod ligaens nr. 2, Fredericia,

Kampen var helt lige i indledningen og frem til det 2o. minut hvor stillingen lød på 9-9. De efterfølgende 10 minutter bød på afslutninger der ikke var skarpe nok og det udnyttede hjemmeholdet nådesløst og derfor lød halvlegsstillingen på 16-11.

Begyndelsen af 2. halvleg blev situationen ikke ret meget bedre og efter 42 minutter var vi bagud med 22-15. Det var startskuddet til et come-back, der med lidt held kunne have resulteret i point. Vi kom på 22-19 og havde også muligheden for at komme på minus 2, men desværre endte det i stedet med en FHK scoring der reelt lukkede opgøret med 8 minutter igen.

Det endte med et nederlag på 26-23, men holdet fortjener ros for at blive ved med at kæmpe.

Fredericia – SønderjyskE 26-23 (16-11)

Fredericia: Anders Kragh Martinusen 8, Martin Bisgaard 5, Reinier Taboada 4, Jonas Kruse Kristensen 3, Fredrik Mossestad 2, Evgeni Pevnov 2, Kasper Young 1, Kristian Stoklund 1.

SønderjyskE: Nicolaj Jørgensen 9, Morten Bjørnshauge 4, Kristian Stranden 4, Oliver Eggert 1, Nikolaj Svalastog 1, Jacob Bagersted 1, Tobias Olsen 1, Sebastian Augustinussen 1, Alec Smit 1.