én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Manglende skarphed gjorde udslaget

Annonce

Vi skulle forsøge at følge op den flotte lørdags kamp da vi tog imod Fredericia i en kamp om vigtige point i forsøget på at nå det forjættede slutspil.

Det lykkedes ikke da vi måtte se gæsterne tage hjem med begge point efter et resultat på 22-27.

Kampen startede i et tempo hvor begge hold havde let ved at komme til scoringer hvilket 7-6 efter 10 minutter vidner om. Derefter gik kampen ind  i et scoringsmæssigt dødvande. Efter 13 minutter stod der 8-8 og vi skulle helt hen til det 19. minut før der igen skulle skiftes på tavlen til en FHK føring på 8-9.

Kasper Larsen kom på mål og startede som lyn og torden med 4 redninger på 8 forsøg, men desværre var den tidligere SønderjyskE keeper Torsten Fries også skarp og han var godt hjulpet af vores egen uskarphed medvirkende til at pauseresultatet 12-14.

Der skulle kun gå 40 sekunder af anden halvleg før vi fik udlignet, men kunne ikke holde momentum og i stedet var det gæsterne der i løbet af de sidste 25 minutter af halvlegen stille og roligt øgede og vi måtte ved slutfløjtet se os besejret med 22-27.

Det var en kamp hvor vi langt hen ad vejen spillede fornuftig håndbold, men med en scoringsprocent på 45% er det svært at vinde håndboldkampe og det var også virkeligheden tirsdag aften.

 

SønderjyskE – Fredericia Håndbold 22-27 (12-14)

SønderjyskE : Noah Gaudin 6, Tobias Møller 6, Sebastian Augustinussen 3, Kristian Stranden 2, Andreas Lang 2, Jacob Bagersted 1, Morten Bjørnshauge 1, August Wiger 1.

Fredericia Håndbold : Reiner Taboada 9, Kristian Stoklund 5, James Scott 4, Martin Bisgaard 4, Kasper Young 3, Nicolaj Nørager 1, Anders Martinusen 1.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke