én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Målrig kamp og sikker sejr

Annonce

Vi skulle forsøge at revanchere os for tabte point i grundspillet i onsdagens kamp mod Nordsjælland Håndbold og et særdeles målrigt opgør lykkedes det at hente begge point.

Med sejren er presset i den nederste del af tabellen lettet betragteligt så nedrykningsspøgelset er skræmt langt væk.

Vi var i front gennem langt den største del af kampen og leverer en 2. halvleg hvor tingene blev sat på plads til vore fordel.

Det var da også en glad assistenttræner Rasmus Vandbæk der efter kampen konstaterede

– Vi spiller en vandvittig flot kamp gennem alle 60 minutter. Som man kan se på resultatet er det især vores offensive spil og vores kontraspil der fungerer godt, men jeg synes faktisk også vi i lange perioder spiller godt forsvarsspil. Vi mangler bare at gøre tingene helt færdige, men kommer i stedet til at begå lidt individuelle fejl.

– Vi leverer igen en fantastisk flot kollektiv indsats hvor alle der kommer i spil udfylder deres rolle til punkt og prikke. Det er en tendens vi har set gennem de seneste kampe og der er bestemt med til at løfte hele holdet op på et flot niveau.

Nordsjælland Håndbold-SønderjyskE 31-38 (18-18)

Målscorere for SønderjyskE: Andreas Lang 9, Kristian Stranden 7, Frederik Ladefoged 7, Tobias Møller 5, August Wiger 5, Morten Bjørnshauge 2, Nikolaj Svalastog 1, Oliver Eggert 1, Thomas Mogensen 1.

Redninger: Kasper Larsen 9, Malthe Kronborg 2

 Målscorere for Nordsjælland Håndbold : Jeppe Cieslak 6, Carl-Emil Haunstrup 5, Andreas Magaard 4, Matias Campbell 3, Julius Mørch 3, Tobias Jørgensen 3, Rasmus Wenneke 2, Nichlas Hald 2, Magnus Kronborg 1, Thomas Kjærgaard 1, Jesper Dahl 1.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke