én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lokalopgør mod KIF

Annonce

Sydbank Arena i Kolding lægger gulv til når vi onsdag aften løber på banen mod et KIF hold der stiller til kamp med den tidligere assistenttræner Torben Sørensen ved roret.

To sejre over Lemvig-Thyborøn og Ribe-Esbjerg, og 4 gange uafgjort er det blevet til for KIF holdet i de første 13 kampe. Dermed indtager onsdagens modstander 12. pladsen med 8 point.

Vi møder op til kampen med en flot sejr over TMS efter Klavs Bruun Jørgensens debut i Broager Sparekasse Skansen, efter en kamp hvor der blev vist en utrolig flot fight og udstråling gennem hele kampen og det er den indsats den nye cheftræner gerne ser gentaget i de kommende kampe.

– Jeg tænker at vi skal finde de samme dyder som i TMS kampen og kan vi det kan vi også vinde i Kolding, selvom vi ikke er blinde for at vi også kan tabe. Gentager vi stilen fra TMS kampen er vi dog fortrøstningsfulde med hensyn til at hente point.

– Jeg har haft en forholdsvis nem start. Når man starter som ny træner vil alle spillere gerne vise sig frem fra den bedste side, men jeg synes at alle her efter de første uger bliver ved med at træne med en utrolig høj intensitet og det er den vi skal have overført til kampene. Jeg tror på at det gode udtryk kan videreføres og give os et godt udgangspunkt for at hente sejre i de kommende kampe.

– Vi skal forsøge at bringe både tempo og fysik ind i spillet og her har ikke mindst Noah Gaudin og August Wiger imponeret til træning, men generelt synes jeg at vi står stærkt.

Til kampen må vi stadig se bort fra Thomas Mogensen, Oliver Eggert, Kristian Pedersen og Nikolaj Vinther mens Noah Gaudin er tilbage på holdkortet.

KIF-SønderjyskE spilles onsdag d. 8. december kl. 18.30 i Sydbank Arena, Kolding.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke