én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lokal virksomhed ny hovedsponsor i SønderjyskE Herrehåndbold

Annonce

Markant udvidelse af det mangeårige samarbejde med SIB Byggeri i Sønderborg skal medvirke til at løfte det lyseblå håndboldflagskib videre på rejsen mod toppen af dansk håndbold.

I februar 2020 præsenterede ledelsen og bestyrelsen i SønderjyskE Herrehåndbold en strategiplan, ”Masterplan 2025”. Umiddelbart herefter kom COVID-19 pandemien og den tilskuermæssige nedlukning af bl.a. sportsbegivenheder.

De ambitiøse planer for SønderjyskE Herrehåndbold lever dog fortsat i bedste velgående og nu bliver der også sat ekstra turbo på udviklingen med offentliggørelsen af Sønderborgvirksomheden SIB Byggeri som ny hovedsponsor.

Direktør i SIB Byggeri, Hans Christian Jensen, er meget tilfreds med den markante udbygning af samarbejdet med SønderjyskE Herrehåndbold:

– Vi har været med på rejsen med det lyseblå håndboldhold helt fra starten her i Sønderborg. I samme periode har vi øget vores engagement som sponsor flere gange fortæller Hans Christian Jensen og fortsætter:

– SIB Byggeri arbejder udelukkende i Sønderborg Kommune og vi brænder for brandingen af vores dejlige by og opland med talentudvikling, elitesport og ikke mindst vores elitehåndboldhold. Det præsenterer Sønderborg på en fremragende måde og det vil vi gerne bakke op.

– Vi skal fokusere på at udvikle os sammen – ellers kommer det hurtigt til at handle om afvikling. Nu skal vi samle alle gode kræfter omkring en revitalisering af ”Masterplan 2025”. Vi vil i SIB Byggeri gerne være med til at realisere visionerne og ambitionerne om et lokalt hold i toppen af dansk håndbold.

I Sønderborg er vi gode til at løfte i flok og jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at appellere til at andre også vil være med på rejsen, understreger Hans Christian Jensen.

Salgschef i Sønderjysk Elitesport, Jesper Danielsen, er glad for den markante opbakning fra SIB Byggeri:

– Den danske herrehåndboldliga er altså én af verdens stærkeste ligaer og her er Sønderjylland og Sønderborg flot repræsenteret. SIB Byggeri medvirker til at styrke fundamentet og her er de store aftaler bare altafgørende.

– Vi er meget stolte over endnu en hovedsponsor til SønderjyskE Herrehåndbold. Det understreger sammenholdet omkring projektet og de sportslige ambitioner. Det er et nyt startskud i jagten – og eksekveringen på målsætningerne i Masterplan 2025. Et meget flot og imponerende signal fra én af de store lokalt forankrede virksomheder i Sønderborg, slutter Jesper Danielsen.


Hans Christian Jensen

Fakta
SIB Byggeri blev grundlagt i 1962. Virksomheden har alle håndværksfag i eget hus samt egen tegnestue og køkkenbutik. SIB Byggeri har i alt 185 medarbejdere.

Danfoss er Global Hovedsponsor i Sønderjysk Elitesport.  Broager Sparekasse er Hovedpartner i SønderjyskE Herrehåndbold og Hovedsponsorer er SIB Byggeri og Sønderborg Kommune.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke