én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lørdag byder på udebanekamp mod KIF Kolding

Annonce

Når vi lørdag eftermiddag spiller på udebane mod KIF Kolding skal vi forsøge at fortsætte den gode indsats vi viste i hjemmekampen mod GOG og se om det kan veksles til point.

Som altid mod KIF bliver det en svær kamp. Hjemmeholdet har haft en lidt vanskelig start på sæsonen med et uafgjort resultat, 29-29, hjemme mod Mors-Thy og senest et nederlag på 38-28 mod Ribe-Esbjerg.

Vi tabte med en enkelt i sæsonstarteren i Ringsted efter en indsats vi ikke var tilfredse med. Til gengæld var onsdagens fight mod GOG i Broager Sparekasse Skansen mere end godkendt. Det var fuld fokus fra start til slut og kun uheld gjorde at vi ikke fik begge point, men måtte “nøjes” med uafgjort 32-32.

Cheftræner Rasmus Vandbæk sig om optakten til kampen

– Vi har ikke haft ret meget tid mellem kampene så vi har egentlig haft mest fokus på os selv og de ting vi lykkedes med mod GOG. Vi vat gode mellem felterne og jeg tænker at det også bliver nøglen mod KIF at få løbet begge veje. De er skarpe i deres kontraspil med Bjarke Christense og Victor Nevers på fløjene, men vi har tænkt at matche dem på den front.

– I kampen mod GOG så vi hvor farlige vi er når vi tør gå på mål i både 1. og 2. bølgen og udnytte at modstandernes forsvar ikke er helt i balance.

– Vi har selvfølgelig også kigget på KIFs styrker og forberedt os på at imødegå dem. De er vildt gode i deres 7 mod 6 spil og så dækker de i et 5-1 forsvar. Begge dele håber vi at have værktøjet til at løse, så vi kan få point med hjem.

– Kampene kommer hurtigt efter hinanden for øjeblikket så det gælder om at være skarp når det gælder og udnytte alle muligheder og vi har naturligvis troen på at det kan lykkes i Kolding.

KIF Kolding-SønderjyskE spilles lørdag d. 9 september kl. 16.00 i Sydbank Arena i Kolding

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke