én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ladefoged stopper i SønderjyskE efter denne sæson

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold har solgt Frederik Ladefoged til en udenlandsk klub. Stregspilleren skifter dog først næste sommer.

SønderjyskE Herrehåndbold og tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen vil også i den kommende sæson få glæde af Frederik Ladefogeds kvaliteter, men i sommeren 2022 takker stregspilleren af i Sønderborg.

En udenlandsk klub fra en af de store ligaer har købt Frederik Ladefoged, der har underskrevet en kontrakt, der gælder fra næste sommer.

– Vi er først og fremmest kede af, at Frederik Ladefoged skal stoppe i SønderjyskE, for han har udviklet sig godt i klubben både på og uden for banen. Men vi er også stolte af, at vi har været med til at udvikle en spiller, der kan tage et skifte til en stor klub i udlandet, og det understreger, at vi er en klub, der er dygtig til at udvikle unge spillere. Vi ønsker ham held og lykke i hans videre karriere, men vi ser i første omgang frem til at nyde hans kvaliteter i Broager Sparekasse Skansen i den kommende sæson, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Frederik Ladefoged glæder sig over, at drømmen om udlandet nu er sikret, men han har fuld fokus på at gøre det godt i SønderjyskE Herrehåndbold i den kommende sæson.

– Jeg har været ekstremt glad for min tid i klubben. Jeg føler, at klubben og de folk, der er her, har udviklet mig meget. Jeg er blevet præget i en positiv retning både som spiller og som menneske. Da jeg for fire år siden skrev under med SønderjyskE, var min store drøm at komme til en stor udenlandsk liga, og det er nu lykkes. Jeg er rigtig glad for, at det hele er faldet hurtigt på plads, så jeg og resten af holdet kan have fokus på sæsonen og de meget spændende opgaver, der ligger foran os, siger Frederik Ladefoged.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke