én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Kvalifikationskampene starter mod TTH

Annonce

Sæsonen går nu ind i sin afgørende fase og for venter  fire vanskelige og afgørende kampe i kampen for at undgår nedrykning og vi starter fredag aften på udebane mod TTH.

Truppen og assistenttræner Rasmus Vandbæk ser frem til kampen med spænding

Rasmus Vandbæk siger

– Kampen mod TTH bliver lidt en kopi af vores seneste kamp i Holstebro hvor der er rigtig meget på spil for begge hold. Jeg tror ikke man skal forvente en særlig køn håndboldkamp, men en kamp fuld af vilje, fight og udstråling. Det kan også meget vel blive disse parametre der bliver afgørende for kampens udfald.

– Rent håndboldfagligt har vi haft stor fokus på vores returløb. Siden vores seneste kamp mod TTH er de blevet endnu stærkere i både første og anden bølge kontra så vi skal bare se at komme hjem når der er afsluttet. Det er ikke raketvidenskab og man behøver ikke at være verdens bedste håndboldspiller for at beherske den disciplin, men det kræver et mindset hvor man er villig til at ofre sig.

– Ellers har vi arbejdet med nogle nye små ting der kan sættes i spil i kvalifikationskampene når det bliver nødvendigt.

– Vi har trænet rigtig godt og stemningen i truppen er rigtig fin og de spillere der har været med landshold er kommet hjem med en god energi.

Vi håber på et godt resultat på en svær udebane og håber at mange sønderjyder vil tage turen til Holstebro og støttedrengene.

TTH Holstebro-SønderjyskE spilles fredag d. 22. april kl. 19.00 i Gråkjær Arena

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke