én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Kvalifikationskampene går i gang

Annonce

Da vi missede slutspillet skal vi i stedet i gang med kvalifikationskampen i kampen om overlevelse i Ligaen, og det starter for vores vedkommende søndag eftermiddag mod Nordsjælland Håndbold i Broager Sparekasse Skansen.

Det bliver fire kampe hvor vi skal kæmpe hårdt for sejr så vi også næste sæson er at finde i landets bedste række.

Heldigvis har vi, med en række gode kampe efter jul givet os selv et godt udgangspunkt ved at få 2 point med over i puljen, men der skal arbejdes ultrahårdt for at få arbejdet gjort færdig.

Vi starter vores jagt ed en hjemmekamp mod Nordsjælland Håndbold og med en sejr i vores seneste kamp mod NSH har vi her fundet forskellige tiltag der virkede. Gæsterne kan bruge den kamp til at finpudse deres taktik så der bliver tale om et åbent opgør, med alt på spil for begge hold.

Søndagens modstander har allerede spillet en kamp i kvalspillet hvor det på hjemmebane blev til et uafgjort resultat mod TTH.

Keeper Kasper Larsen siger følgende op til kampen

– Vi har lige mødt hinanden i en ligakamp og jeg føler at der er rigtig meget vi kan tage med fra den kamp, især defensivt.

– Vi stod rigtig godt i vores forsvar når der blev spillet 6 mod 6. Her fik vi fundet den rigtige højde i forhold til deres stærke bagkæde og fik dem generet mest muligt. I spillet 7 mod 6 synes jeg der er flere ting vi skal have forbedret, der fandt vi ikke helt de rigtige løsninger i den kamp, så det er noget vi skal have fokus på.

– Rent mentalt står vi også et godt sted. Vi har siden jul spillet med kniven på struben fordi vi gerne ville i slutspillet og det var nær lykkes ved at tage hver kamp for sig. Det gode arbejde skal vi fortsætte og vores mindset og mentalitet er indstillet til det her. Vi ved også godt at NHS har stået i denne situation før og er vant til at kæmpe for livet, men jeg er fortrøstningsfuld i forhold til søndagens kamp, ikke mindst fordi vi skal spille på vores fantastiske hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen.

Som det ser ud har vi alle spillere klar til det vigtige opgør.

SønderjyskE-Nordsjælland Håndbold spilles søndag d. 23. april i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke