én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Kvalifikationskamp i Kolding 2. påskedag

Annonce

Kampene i kvalifikationspuljen er gået i gang og vi lægger hårdt ud med et opgør mod lokalrivalerne fra KIF Kolding i den første kamp.

Begge hold har point med fra gruppespillet, KIF med 1 point og vi med 2 point via 10. pladsen. Begge hold har brug for at lægge flere point til høsten og for vores eget vedkommende vil en sejr betyde et gevaldig skridt i den rigtige retning i forhold til at bevare pladsen i den bedste række.

Vi har tidligere mødt KIF 2 gange i sæsonen. På udebane vandt vi med 27-29 mens vi på hjemmebane måtte se os slået tydeligt. Der er brug for at vi alle præsterer på højt niveau på en svær udebane mod et KIF hold, der ligesom os selv, har været svingende i denne sæson.

Assistenttræner Lasse Folkmann udtaler

– Vi er naturligvis klar over betydningen af kampen. Det er den første af fire vigtige overlevelseskampe, der er samtidig et lokalopgør og så vil vi gøre alt for at vaske den dårlige hjemmebane præstation mod KIF væk så ja, der er meget på spil.

– Det vigtigste er selvfølgelig overlevelse, men vi vil også godt vise at vi var tæt på slutspillet og derfor stiler vi efter 9. pladsen.

– Med hensyn til selve kampen har vi kigget nærmere på de to foregående kampe og på hvad der gik godt og hvad der gik knap så godt og vil forsøge at ramme en god præstation der kan give os sejren og de 2 point.

– Hos KIF har vi kigget nærmere på playmaker Sander Øverjordet der har præsteret på højt niveau på det seneste. Han er ikke den der laver 10-15 mål pr. kamp, men han har næstsidste hånd på rigtig mange afslutninger, så det har vi fokus på.

– For vores eget vedkommende gælder det om at komme hjem at stå i forsvaret så vi ikke bliver løbet over ende. Derfor er det også vigtigt at vi er omhyggelige i boldomgangen og sørger for at få afsluttet godt af når vi får chancen.

– Som altid glæder vi os til kampen og har hørt at der kommer mange og støtter os på en svær udebane og det forpligter naturligvis også.

Til kampen er alle mand, på nær Magnus Holpert, klar til at give den gas og forhåbentligt sikre os to vigtige point.

KIF Kolding-SønderjyskE spilles mandag d. 1. april kl. 16.00 i Sydbank Arena, Kolding

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke