én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Kristian Pedersen stopper i SønderjyskE efter denne sæson

Annonce

Kristian Pedersen stopper i SønderjyskE Herrehåndbold, når hans kontrakt udløber i sommeren 2022.

Også i den kommende sæson får tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen glæde af at se Kristian Pedersen tage fra i håndboldmålet, men det ligger nu fast, at han stopper i klubben, når hans kontrakt udløber i sommeren 2022.

– Kristian Pedersen har været i SønderjyskE i fem sæsoner, og han har haft stor betydning for udviklingen i klubben på både og uden for banen. Han er en stor personlighed, der giver alt for sine holdkammerater og tilskuerne. Nu skal vi sammen ud og gøre sæsonen så sjov som mulig for SønderjyskE, og så tager vi afsked med ham næste sommer, hvorefter vi takker ham for en stor indsats i SønderjyskE-trøjen, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Kristian Pedersen vil gøre alt for at slutte godt af i SønderjyskE og vil derefter se frem mod et nyt håndboldkapitel.

– Det er blevet tid til at prøve noget nyt. Jeg har været utrolig glad for den tid, jeg har været i klubben, og jeg synes, det har været fedt at være med til at påvirke den udvikling, klubben har taget de seneste år. Jeg elsker stemningen og det sammenhold, der er i truppen, og jeg holder meget af klubben som helhed. Nu har jeg brug for nye impulser og udfordringer for den vej igennem at fortsætte min udvikling som menneske og håndboldspiller. Men først og fremmest glæder jeg mig til at skulle spille en god sidste sæson i SønderjyskE-trøjen sammen med alle de fantastiske mennesker, som altid bakker op i Broager Sparekasse Skansen, siger Kristian Pedersen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke