én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Knebent nederlag i Ringsted

Annonce

Det blev akkurat lige så tæt som forventet i udekampen mod TMS Ringsted, og efter 60 hårde minutter måtte vi desværre se hjemmeholdet score det afgørende mål, til 29-28 på et straffekast blot 4 sekunder før tid.

Før det havde de to hold givet hinanden en intens kamp gennem samtlige 60 minutter hvo ingen af mandskaberne, på nær en kort periode lige efter pausen, havde et forspring på mere end 2 mål. Vi havde kort en føring på 15-18 men det holdt desværre ikke.

Vi var foran med et par mål i store dele af første halvleg og kunne gå til pausen med en føring på 15-16 og scorede også de to første mål i anden halvleg. Efter det skiftede stillingen mellem uafgjort og en føring til os, helt frem til midten af de sidste 30 minutter. så var det os der halsede lidt efter hjemmeholdet, dog uden at blive sat af. Med 5 minutter tilbage var det helt lige ved 27-27 og blot et minut før slutfløjtet stod der 28-28 på tavlen.

Med 5 sekunder tilbage fik TMS tilkendt et straffekast og omsatte det til 19-28. Vi forsøgte med en time-out med vores sidste afslutning blev pareret og dermed må vi tage den tunge vej hjem uden point.

Cheftræner Rasmus Vandbæk havde følgende kommentarer lige efter kampen

– Vi mangler kynisme i de afgørende situationer. Vi har en periode i første halvleg hvor vi skal være bedre og give os selv et bedre udgangspunkt.

– Efter pausen har vi 10-15 minutter hvor vi ikke spiller godt, men vi trods alt 2 store chancer ved 27-27 hvor vi SKAL bringe os foran med 2 mål.

– Vi laver for mange tekniske fejl i dag og taber klart kampen mellem de to felter.

– Vi kæmper videre og vil gøre alt hvad vi kan for at rette op på det på onsdag i Broager Sparekasse Skansen. Jeg håber at ALLE vil møde op og støtte os, vi får virkelig brug for det SønderjyskE sammenhold.

TMS Ringsted – SønderjyskE 29-28 (15-16)

TMS Ringsted : Oliver Wosniak 8, Emil La Cour 5, Tobias Nielsen 4, Christoffer Dreyer 4, Benjamin Hallgren 3, Nicolai Colunga 2, Hakan  Sahin 1, Joachim Møller 1, Mark Nikolajsen 1.

SønderjyskE : August Wiger 7, Andreas Lang 6, Tobias Møller 5, Oliver Eggert 3, Nicolaj Jørgensen 3, Jacob Bagersted 2, Nikolaj Svalastog 2.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke