én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Klavs Bruun Jørgensen tager over efter Pytlick til sommer

Annonce

Klavs Bruun Jørgensen har underskrevet en toårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold gældende fra sommeren 2022, når Jan Pytlick stopper som træner.

Det er et stort trænernavn, der forlader SønderjyskE Herrehåndbold, når Jan Pytlick efter eget ønske stopper i klubben til sommer, men det bliver også et stort trænernavn, der afløser ham.

Det ligger nu fast, at det bliver 47-årige Klavs Bruun Jørgensen, der fra den 1. juli 2022 tager over som cheftræner i SønderjyskE Herrehåndbold. Han har underskrevet en toårig aftale.

Klavs Bruun Jørgensen har tidligere været cheftræner for AG København, Nordsjælland Håndbold og TTH Holstebro, inden han fra 2015 til 2019 var træner for det danske kvindelandshold. I dag er han ansat som håndboldekspert på TV 2.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over, at SønderjyskE Herrehåndbold allerede nu ved, hvem der kommer til at tage over efter Jan Pytlick til sommer.

– Lige nu handler det udelukkende om at præstere bedst muligt i den indeværende sæson, men jeg er meget stolt og glad over, at en trænerkapacitet som Klavs Bruun Jørgensen bliver cheftræner hos SønderjyskE Herrehåndbold fra næste sæson.

– Klavs Bruun Jørgensen har igennem sin trænerkarriere vist, at han kan få hold til at præstere på et rigtig højt niveau samtidig med, at han har formået at udvikle kompetencerne hos den enkelte spiller.

– Han passer fantastisk ind i SønderjyskE’s videre færd i forhold til vores Masterplan, og jeg glæder mig rigtig meget til, at vi sammen skal udvikle SønderjyskE i en positiv retning. Han har til vores samtaler udvist en kæmpe lyst til at skulle være en del af SønderjyskE, og jeg har virkelig kunne mærke en ild i øjnene på ham for at komme tilbage og sammen med vores team i SønderjyskE udøve store præstationer, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Klavs Bruun Jørgensen ser med stor begejstring frem til at blive en del af SønderjyskE Herrehåndbold næste sommer.

– Jeg har været meget glad for min ekspertrolle på tv, men jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg gerne ville tilbage til trænergerningen. Da først SønderjyskE henvendte sig, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, jeg gerne ville. De har en sindssygt spændende trup, og der er i mine øjne masser af potentiale til at rykke dem højere op i tabellen.

– Foruden holdet er alting rundt om også noget, der tiltaler mig. Staben er uhyre kompetent, Broager Sparekasse Skansen er en fremragende arena, der stort set altid er fyldt, og så ser jeg frem til at arbejde sammen med Simon Hajdu Lindhardt, som jeg kender helt tilbage fra mine spillerdage i GOG og Virum. Jeg ser virkelig frem til at komme tilbage til trænergerningen, og jeg glæder mig sindssygt meget til at stå på halgulvet igen, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Når kontrakten med SønderjyskE Herrehåndbold træder i kraft til sommer, flytter Klavs Bruun Jørgensen til Sønderborg, så han er tæt på den nye arbejdsplads i Broager Sparekasse Skansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke