én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Klar til ny kamp om point

Annonce

Lørdagens kamp mod Nordsjælland er et opgør mellem to hold der ligger rigtig tæt i tabellen, med henholdsvis 6 point til os og 5 point til gæsterne inden kampen.

Nordsjælland har ligesom os haft svingende resultater i den første del af kampen med både fine sejre, tætte nederlag og også ind imellem klare nederlag. For begge hold gælder det derfor om at få point på kontoen og vi kan forvente en kamp fuld at intensitet, tempo og hård fight, så mød op og støt drengene i denne periode hvor tingene ikke lige går vores vej.

Den nye cheftræner Rasmus Vandbæk får debut i sin nye rolle i lørdagens kamp og han glæder sig til atter at skulle spille i Broager Sparekasse Skansen

– Ja, selvfølgelig glæder jeg mig og jeg håber at vi får publikums store støtte at mærke og at de vil hjælpe os til at spille en god kamp og forhåbentlig til at få point.

– Vi har haft lidt mere tid til at implementere de tanker og nye idéer jeg håber at præge holdet med og der er nogle parametre vi har aftalt at have fokus på og som vi vil måle os efter. Nogle af dem lykkedes i KIF kampen og vi tror på at når vi får det hele til at spille i en hel kamp så kommer sejrene og pointene også.

I lørdagens kamp møder vi et Nordsjælland hold der spiller i et højt tempo med mange løb. Jeg kan nævne en række gode spillere på NSH holdet, men jeg vi gerne fremhæve Nichlas Hald som en af de bedste og også er holdets topscorer.

– De spiller meget 7 mod 6 og det er naturligvis et element i kampen vi skal være i stand til at løse for at få succes.

– Jeg tror på at nøglen til sejr ligger mellem felterne forstået på den måde at vi skal sørge for at trykke kolossalt på vores egen kontrafase og så ellers sørge for at løbe retur som var en vis mand i hælene på os. Samtidig skal vi være i stand til at styre kampen og være kloge nok til at slå bolden i jorden når der er brug for det.

SønderjyskE-Nordsjælland Håndbold spilles lørdag d. 12. november kl. 15.00 i Broager Sparekasse Skansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke