én landsdel
ét sammenhold

Annonce

KIF tager imod i slutspillets tredje runde

Annonce

Efter en rigtig flot sejr i den første slutspilskamp over BSH kom vi lidt ned på jorden igen efter mødet med et særdeles stærkt GOG hold, hvor vi måtte se hjemmeholdet tage begge point.

Onsdag aften gælder det så så tredje runde kampen på udebane mod KIF Kolding. Et hold vi både har tabt til og vundet over i denne sæson, men det er samtidig et hold der har udviklet sig helt enormt i løbet af sæsonen så det bliver en hård opgave på udebane. Det er da også noget assistenttræner Rasmus Vandbæk betoner.

– Vi glæder os helt vildt til kampen i Kolding, men er ikke i tvivl om at det bliver en yderst vanskelig affære. KIF har spillet to gode kampe mod to gode hold allerede hvor de i 40 minutter pressede både BSH og GOG til det yderste og det er et hold vi har kæmpe stor respekt for.

– KIFs største og bedste våben er deres 7 mod 6 spil som de spiller nærmest til perfektion. Nøglen for os er derfor at få løst den del af spillet og når vi kigger på kampen BSH-KIF lykkedes BSH et langt stykke hen ad vejen med et offensivt forsvar og det er måske også den tilgang vi skal vælge.

– Et andet element KIF har udviklet gennem sæsonen er deres kontraspil, måske ikke så meget i første bølgen, men deres anden bølge er livsfarlig. Det gælder derfor om at vi få afviklet vores angreb så fornuftigt at vi kan nå hjem i vores eget forsvar og komme på plads inden de kommer buldrende. For at kunne det skal vi have udfordret deres store og fysisk stærke midterblok og forhåbentlig komme til gode chancer.

– Vi vil gerne have vores egne mange forskellige kompetencer sat i spil så vi tvinger KIF til at forholde sig til vores spil og prøve at afvikle kampen på vores præmisser. Blandt andet vil vi gerne se om vi kan få gang i vores eget kontraspil. Noget vi især lykkedes med mod BSH, men også i store perioder mod GOG.

SønderyskE truppen er komplet på nær de to langtidsskadede Jon Andersen og Nikolaj Vinther.

KIF-SønderjyskE spilles onsdag d. 21. april kl. 18.30 i Sydbank Arena og kan følges på TV2 Sport med optakt fra kl. 18.00

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke